طرز تهیه و پخت چلو دیزی خوشمزه و مجلسی مخصوص استان اصفهان و شهر کاشان به سبک رستورانی ، فرقش با پلو شوشتری اینه که تو پلو شوشتری شوید هست .
موادلازم برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه چلو دیزی
- پیاز خلالی خردشده ۲ عدد
- روغن به میزان لازم
- زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
- سردست ران گوسفندی ، درشت خرد شده۵۰۰ گرم
- لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- برنج ۳ پیمانه
- روغن حیوانی یا کره ۵۰ گرم
دستور پخت
طرز تهیه چلو دیزی
برای طبخ و تهیه چلو گوشت مجلسی ، پیازی که از قبل خرد کردید را به روغن داغ داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید بعد ازکمی تفت دادن زرد چوبه را به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید . حالا باید گوشت ها را به پیاز ها اضافه کرده و حسابی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آبش کشیده شود .
سپس آب را به داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پس از به جوش آمدن با حرارت ملایم حدود ۳ ساعت بپزد . در این زمان شما باید لوبیا چشم بلبلی را به همراه فلفل سیاه داخل یک قابلمه ریخته و اجازه دهید به طور جدا گانه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد .
وقتی گوشت به مرحله پخته شدن رسیده بود لوبیا ها را به گوشت اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه با گوشت روی شعله باشد . الان که دیگه از پختن گوشت مطمعن هستید میتونید نمک را اضافه کنید و آن را آبکش کنید . آب برنج خیس شده را خالی کنید و به اندازه ۴ ونصفی الی ۵ پیمانه آب جوش و نمک به برنج اضافه کنید وروی شعله قرار دهید وقتی آب برنج تبخیر شد مخلوط گوشت را به همراه زعفران و کره یا روغن حیوانی به برنج اضافه کنید وکمی هم بزنید ، از زیاد هم زدن اجتناب کنید چون ممکنه برنج شکسته وخرد شود درب قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۵ اجازه دهید با شعله کم برنج دم بکشد . شک نکنید از نوش جان کردن این چلو گوشت ساده لذت میبرید .
نظرات