خبر اول

طرز تهیه چلو گوشت رستورانی ، یک غذای بسیار خوشمزه‌ ایرانی+فیلم

چلو گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه‌ ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این غذای خوش‌طعم یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و مجالس است و با سرو کردن آن می‌توانید جذابیت سفره‌ی غذایتان را چند برابر کنید.

طرز تهیه چلو گوشت 1

در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپری  اول فارس قصد داریم طرز تهیه چلو گوشت را به شما آموزش دهیم که حتما دوست خواهید داشت.

مواد لازم

مناسب برای: ۴ نفر

موادمقدار
آب جوشدو و نیم پیمانه
گوشت ران گوسفندییک کیلوگرم
کره۵۰ گرم
سیر۴ حبه
پیاز متوسط۳ عدد
میخک۳ عدد
هل۲ عدد
برگ بو۱ عدد
چوب دارچین۱ عدد
جوز هندینصف یک عدد
فلفل دلمه‌اینصف یک عدد
پودر پاپریکای دودی۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی۱ قاشق غذاخوری
رب نارنج۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه۱ قاشق چای‌خوری
زرشکنصف پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه درشتبه مقدار لازم

زمان پخت: ۴ ساعت

طرز تهیه چلو گوشت

  1. دو عدد پیاز متوسط یا یک پیاز بزرگ را درشت خرد کنید. ۵۰ گرم کره و مقداری روغن را داخل تابه بریزید. پیازها را با آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا سبک شوند.
  2. یک کیلو گوشت گوسفندی با استخوان (ترجیحا ران گوسفند) را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. ۴ یا ۵ حبه سیر هم اضافه کنید. نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای را هم درشت خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
  3. ادویه‌ها را که شامل ۲ عدد برگ بو، ۱ عدد چوب دارچین، فلفل سیاه درشت، ۳ عدد هل، ۵ عدد میخک، نصف جوز هندی، یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه و یک قاشق غذاخوری پودر پاپریکای دودی است را به گوشت اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت دهید.
  4. دو و نیم پیمانه آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا دو ساعت گوشت تقریبا بپزد.
  5. در این فاصله یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه و یک قاشق غذاخوری سرپر رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و تفت دهید.
  6. بعد از ۲ ساعت که گوشت‌ها تقریبا پختند، گوشت‌ها را خارج کرده و آب گوشت را از صافی عبور دهید و به پیاز و رب تفت داده شده اضافه کنید. سپس گوشت‌ها را داخل سس قرار داده و مقداری زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا دو ساعت دیگر گوشت‌ها در حرارت ملایم کاملا پخته و خورشت جا بیفتد.
  7. بعد از ۲ ساعت خورشت کاملا جا افتاده است. حالا مقداری نمک و یک قاشق غذاخوری رب نارنج یا به دلخواه آب نارنج یا آبلیمو یا هر چاشنی دیگر به خورشت اضافه کنید.
  8. نصف پیمانه زرشک را از ۱۵ دقیقه قبل در آب خنک خیس کنید و سپس آبکش کنید. داخل مقداری روغن با یک قاشق غذاخوری شکر در حد یک دقیقه تفت دهید.
  9. ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام و دو قاشق غذاخوری خلال پسته هم به زرشک اضافه کنید. حالا از برنج دم کشیده یک کفکیر به زرشک اضافه کنید و در آخر کمی زعفران اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

گروه واتساپ اول فارس

نظر 1

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا