آشپزی

طرز تهیه چیلی داگ خوشمزه و متفاوت با سس چیلی

تهیه چیلی داگ

در این بخش با طرز تهیه چیلی داگ ویژه آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه چیلی داگ :

برای سس چیلی:

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
آویشن: ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
لوبیا قرمز پخته: ۱ پیمانه
آب: ۱ پیمانه

برای ساندویچ:

هات داگ: به تعداد دلخواه
نان هات داگ: به تعداد دلخواه
پیازچه خرد شده: برای تزیین
سس کچاپ و خردل: برای سرو

تهیه چیلی داگ

طرز تهیه چیلی داگ :

تهیه سس چیلی:

  • پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  • گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  • رب گوجه فرنگی، پودر چیلی، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.لوبیا قرمز پخته و آب را به مواد اضافه کرده
  • و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود.

آماده کردن ساندویچ:

  • هات داگ‌ها را در آب جوش یا بخارپز بپزید.
  • نان هات داگ را برش بزنید و هات داگ‌های پخته شده را داخل آن قرار دهید.
  • سس چیلی را روی هات داگ‌ها بریزید.
  • ساندویچ‌ها را با پیازچه خرد شده، سس کچاپ و خردل تزئین کرده و سرو کنید.

نکات اضافی:

تندی سس: میزان پودر چیلی را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.

سبزیجات: می‌توانید انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، ذرت و کلم بروکلی را به سس چیلی اضافه کنید.

پنیر: برای طعم بهتر می‌توانید پنیر چدار رنده شده را روی ساندویچ بریزید.

نان: می‌توانید از نان‌های دیگر مانند نان باگت یا نان تست نیز استفاده کنید.

نوش جان!

دستور تهیه چیلی داگ (هات داگ با سس چیلی)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا