در ادامه، طرز تهیه چیکن پاپ کورن را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه چیکن پاپ کورن :
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد: ۱ پیمانه
آرد سوخاری: ۱ پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
ادویههای دلخواه (پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، نمک)
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه چیکن پاپ کورن :
مرحله اول
سینه مرغ را به قطعات کوچک و یکدست برش بزنید.
قطعات مرغ را در یک کاسه قرار داده و ادویههای دلخواه را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا مرغ به طور کامل به ادویهها آغشته شود.
مرحله دوم
در یک کاسه جداگانه، آرد، آرد سوخاری و نمک را با هم مخلوط کنید.در کاسه دیگری، تخم مرغ و شیر را با هم بزنید تا یک مخلوط یکدست ایجاد شود.
مرحله سوم
قطعات مرغ را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید تا به طور کامل به آن آغشته شوند سپس مرغها را در مخلوط آرد بغلطانید تا تمام سطح آنها به آرد پوشیده شود.
مرحله چهارم
روغن را در یک تابه یا قابلمه مناسب با حرارت متوسط داغ کنید.قطعات مرغ را به آرامی در روغن داغ قرار دهید تا طلایی و ترد شوند.مرغهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله آخر
چیکن پاپ کورنهای آماده را به همراه سس دلخواه مانند سس کچاپ، سس باربیکیو یا سس مایونز سرو کنید.
نکات مهم جهت تهیه چیکن پاپ کورن :
- برای اینکه چیکن پاپ کورنها تردتر شوند، میتوانید آنها را قبل از سرخ کردن به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
- میتوانید از آرد ذرت به جای آرد سوخاری استفاده کنید.
- برای کاهش کالری، میتوانید مرغها را در فر یا توستر سرخ کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر چیکن پاپ کورن، میتوانید از پنیر رنده شده، سبزیجات خرد شده یا ادویههای دیگر استفاده کنید.
نظرات