کباب تابهای ترش یکی از انواع کبابهای ما ایرانیهاست که طعم و مزه بسیار خوبی دارد.
کباب تابهای ترش یکی از انواع کباب های ما ایرانی ها می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید به راحتی این کباب ترش خوشمزه را داخل تابه با سیخ چوبی تهیه کنید. کباب تابه ای ترش مزه فوق العاده ی دارد و برای تنوع غذایی گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید به همراه یک کته زعفرانی به راحتی تهیه کنید، برای تهیه کباب تابه ای ترش نیازی دیگر به فر یا زغال و یا ابزار خاصی ندارید و با ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده تازه می توانید یک کباب فوق العاده آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای ترش
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب انار ملس ۱.۵ ق غذا خوری
گردو ۴ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ ق مربا خوری
آب به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابه ای ترش فوق العاده خوشمزه
مرحله اول: تفت دادن پیاز
ابتدا یکی پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و بعد با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود.
مرحله دوم: افزودن گردو
گردو ها را پوست بگیرید و خرد کنید بهتر است گردو را کمی دندان گیر خرد کنید تا احساس شود و اگر دوست ندارید می توانید پوره ریز کنید. گردو خرد شده را به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود، دقت کنید حرارت باید کم باشد تا گردو ها نسوزد.
مرحله سوم: تهیه مایه کباب تابه ای
رب انار را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به مواد گردو اضافه کنید و هم بزنید و بعد ۱/۲ پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا به جوش بیاید. پیاز دیگر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و فلفل و نمک خوب ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: تهیه کباب تابه ای ترش
داخل یک تابه کمی روغن ریخته و بعد از گرم شدن مایه کباب تابه ای را داخل تابه پهن کنید و آن را در اندازه های یکسان برش بزنید. صبر کنید تا کمی کباب پخته شود و آب اضافی آن از بین برود، سپس مواد گردویی تهیه شده به همراه زعفران روی کباب ها بریزید و بگذارید داخل سس رب انار خوب غلیظ شود و در انتها به همراه کته زعفرانی میل کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای ترش خوشمزه و ساده بدون فر
برای تهیه سس ترش باید پیاز نگینی ریز یا رنده کنید.
رب انار اگر خیلی ترش بود می توانید شکر اضافه کنید.
حرارت را کم کنید تا سس به خورد کباب تابه ای برود.
اگر آب سس کم بود می توانید مجدد کمی آب اضافه کنید تا به روغن بیفتد.
نظرات