فیله مرغ۳۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
نمک، فلفل، پودر سیربه میزان لازم
روغن زیتون، پودر آویشن به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی به میزان لازم سس هزار جزیره به میزان لازم
همانطور که در مواد اولیه اشاره کردم، برای تهیه این غذا هم از گوشت قرمز استفاده می شود و هم از گوشت مرغ. من از گوشت مرغ استفاده کردم ولی شما به انتخاب خودتان گوشت مورد نظرتان را آماده کنید. یک سینه کامل مرغ را شسته و سپس به صورت برش های حدودا نیم سانتی به صورت عرضی خرد کردم.
سپس فیله های برش زده را داخل یک ظرف ریختم و به آن نمک، فلفل سیاه، کمی پودر سیر ۲ قاشق روغن زیتون اضافه کردم و آن ها را با هم مخلوط کردم. درب ظرف را گذاشتم و برای ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت مرنیت یا مره دار شود.
بعد از مدت زمان داده شده، سینی فر را خیلی کم با روغن چرب کردم و فیله های مرغ را جدا جدا روی سینی چیدم.
سینی فر را داخل فری که از قبل با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده بودم قرار دادم و اجازه دادم تا برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه فیله های مرغ درست شوند.
تو این مدتی که مرغ داخل فر بود، سبزیجاتی را که داشتیم را به صورت خلالی برش زدم.
بعد از پخت اولیه فیله های مرغ، حالا خلال های، قارچ، فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی را روی فیله های مرغ ریختم و مجدداً با هم داخل فر قرارشان می دهیم.
درجه حرارت فر را پایین تر می آوریم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر اجازه می دهیم تا داخل فر بماند. بعد از این زمان کباب ترکی ما آماده سرو کردن هست، مخلوط آماده شده را روی نان های مدیترانه یا پیتا یا نان مخصوص دونر می کشیم و در کنارش هم کمی خیار شور، گوجه فرنگی و مخلوطی از پیاز و جعفری خرد شده قرار می دهیم. در صورت تمایل هم کمی سس هزار جزیره روی غذا می ریزیم.
نان را به صورت یک ساندویچ جمع کرده و سپس آن را سرو می کنیم. به همین سادگی داخل خانه می توانیم یک دونر کباب بسیار خوشمزه تهیه کنیم. نوش جان
* می توانید به جای نان های مخصوص از نان باگت هم استفاده کنی
نظرات