کباب کوبیده مرغ تابهای، یکی از خوشمزهترین کبابهایی است که شما میتوانید آن را با استفاده از مقداری مرغ تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
به گزارش گروه آشپزی اول فارس، کباب کوبیده مرغ تابهای دستور پختهای متنوعی دارد و به روشهای گوناگونی پخته می شود. جالب است بدانید که شما میتوانید این غذا را در کمترین زمان ممکن در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ تابهای
سینه و ران مرغ: ۴ تکه
پیاز: یک عدد
سیر: دو حبه
فلفل دلمهای: یک عدد
کره: ۵۰ گرم
آب لیمو ترش: یک قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده: دو قاشق غذا خوری
سماق: یک قاشق سوپ خوری
آرد سوخاری: سه قاشق سوپ خوری
ادویه مرغ و پاپریکا: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابهای
برای این که کباب شما به صورت رستورانی پخته شود باید ابتدا پیاز را به کمک یک رنده ریز به خوبی رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. بعد از این که آب پیازها را گرفتید باید آنها را درون یک ظرف جا دار و بزرگ منتقل کنید و بعد سیرها را نیز روی همان پیازها رنده کنید.
در مرحله بعدی نوبت به رنده کردن فلفل دلمهای میرسد و این بار شما نیز باید با استفاده از همان رنده فلفلها را رنده کنید و به پیازها بیفزایید. مواد دیگر را که شامل کره ذوب شده، آب لیمو ترش، زعفران، سماق، پاپریکا، ادویه مرغ و نمک و فلفل میباشد را در این مرحله به ظرف اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید سایر ادویههایی که مورد سلیقه شما میباشند را به همین کاسه اضافه کنید.
در مرحله بعدی نوبت به گوشت مرغ میرسد که باید آنها را چرخ کرده و به همراه پودر سوخاری به مواد اضافه کنید. بعد از این کار مواد کباب را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ورز بدهید و بعد از این که کاملا چسبناک شد میتوانید روی کاسه را با استفاده از سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید.
اجازه بدهید این مواد حدودا ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون یخچال بمانند. در نظر داشته باشید که هر چه این مواد بیشتر درون یخچال بماند بیشتر چسبنده میشود و پخت کبابها را برایتان راحتتر خواهد کرد.
بعد از این که موادکباب را از یخچال خارج کردید باید یک تابه بردارید و به اندازه لازم در آن روغن بریزید و اجازه بدهید روغن خوب داغ شود. مواد کباب را به اندازههای یکسان درون تابه پهن کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم پخته شود.
در نظر داشته باشید که برای پختن کباب تابهای مرغ در صورتی که دوست دارید کباب شما آبدار باشد باید شعله را زیادتر سازید و اگر دوست دارید کبابها کاملا خشک باشند باید شعلهای که مورد استفاده قرار میدهید بسیار کم باشد. بعد از این که یک سمت کباب پخته شد باید آنها را برگردانید و اجازه بدهید سمت دیگرش نیز پخته شود.
در پایان کار برای این که کبابهای بسیار خوشمزه تری داشته باشید میتوانید مقداری کره را ذوب کنید و به همراه مقداری زعفران دم کرده بر روی کبابها مالیده و بعد آنها را به همراه برنج و یا نان میل کنید.
نکات مهم طبخ کباب کوبیده مرغ تابهای
مواد گفته شده برای تهیه این غذا برای ۴ نفر مناسب است و اگر دوست دارید این غذا را برای افراد دیگری نیز بپزید میتوانید مقدار مواد گفته شده آن را به یک نسبت افزایش دهید.
برای کاهش استفاده از گوشت مرغ میتوانید تعداد تکه مرغ را کاهش داده و به همان میزان سیب زمینی رنده شده به مواد کباب اضافه کنید.
در صورتی که مواد کباب شما شل شده بود میتوانید کمی بیشتر از آرد سوخاری استفاده کنید.
برای دورچین کباب میتوانید تعدادی گوجه فرنگی را نیز سرخ کنید و در کنار کبابها آنها را نیز سرو کنید.
نظرات