کباب کوبیده مرغ یک غذای بسیار خوشمزه است و برای کسانی که گوشت قرمز مصرف نمی کنند می تواند جایگزین بسیار خوبی برای کباب کوبیده گوشت باشد.در ادامه این مطلب روش پخت کباب کوبیده مرغ و دلایل سفت و خشک شدن آن را به شما آموزش می دهیم.پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی
۱-برای کوبیده مرغ باید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید؛ چون سینه خیلی خشک هستش و موقع کباب کردن اذیتتون میکنه و باعث میشه تا کوبیده مرغ خشک بشه.
۲-پس برای هر ۱ کیلو مرغ به ترکیب ران و سینه نیاز داریم که باید حتماً حتما در این ترکیب از ۵۰گرم دُنبه یا ۱۰۰گرم قلوه گاه گوسفندی استفاده بشه تا بافت کوبیده نرم و مناسب برای پخت باشه.
۳-به ازای هر ۱ کیلو مرغ به ۳۰ گرم کره اب شده و ۲ پیاز متوسط و کمی جعفری ساطوری و نمک و فلفل قرمز و زعفران نیاز داریم.
۴-پیاز هارو رنده کنید(یا چرخ کنید) اما نیازی نیست که خیلی آبشو بگیرید. (برعکس کباب کوبیده گوشت قرمز که باید به طور کامل آب پیازهارو می گرفتیم و تفاله اش می موند)
۵-بعد پیازهارو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا حالت اسیدیش از بین بره و برای پخت وضعیت بهتری داشته باشه.
۶-بعد میریم سراغ ترکیب مرغ و دنبه(یا قلوه گاه) و باهم دو مرتبه چرخ میکنیم و بهش پیاز و کره اب شده و زعفران + نمک و فلفل قرمز میزنیم.
۷-فلفل سیاه نزنید چون رنگشو تیره و بد میکنه.
۸-حالا ترکیب مون رو با قاشق مخلوط میکنیم و مواد رو دوبار باهم چرخ میکنیم.
۹-جعفری خرد شده رو به مواد چرخ شده اضافه میکنیم و میزاریم برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بمونه تا استراحت کنه و مزه اش جا بی افته.(اگر جعفری دوست نداشتید میتونید حذفش کنید)
۱۰-کوبیده مرغ خیلی راحت تر از کوبیده گوشت به سیخ کشیده میشه.
۱۱-کافیه در ابتدا مقداری به اندازه یک گلوله بردارید و با دست چند بار باهاش بازی کنید و بعد به سیخ بچسبونید.
۱۲-بعد خوب روی سیخ پخشش کنید و با انگشت شصت بهش فرم بدید و سر و تهش رو ببندید.
۱۳-در زمان کباب کردن ، یه زغال بور و با آتیش یکدست درست کنید و سیخ هارو به آرومی کباب کنید ، یعنی با بادبزن آروم باد بزنید تا کباب کوبیده مرغ مغزپخت بشه.
چرا کوبیده مرغ سفت و خشک میشود؟
یکی از مشکلاتی که در پخت کباب کوبیده مرغ روبرو می شویم، خشک شدن آن است. علت سفت شدن کباب کوبیده مرغ عبارت است از:
- گرفتن آب پیاز:علت خشک شدن کباب کوبیده مرغ، خارج کردن همه آب پیاز بعد از رنده کردن است.
- استفاده از سینه مرغ:اگر برای تهیه کباب کوبیده مرغ فقط از قسمت سینه مرغ استفاده نمایید، کباب کوبیده مرغ شما خشک خواهد شد.
- زیاد بودن یا کم بودن حرارت:خشک شدن کباب کوبیده مرغ به علت زیاد بودن یا بیش از اندازه کم بودن حرارت نیز ایجاد مکی شود.
- باد زدن کباب :اگر کباب را با سرعت زیاد در زمان پخت روی زغال باد بزنید، این کار موجب خشک شدن کباب میشود.
جلوگیری از خشک شدن کباب کوبیده مرغ
اگر می خواهید کباب کوبیده مرغ سفت و خشک نشود، روش های زیر را امتحان کنید:
- برای تهیه کوبیده مرغ، از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید.
- برای اینکه کوبیده مرغ تابه ای نرم و آبدار باشد،از پیاز به مقدار کافی استفاده کنید و مقداری هم آب پیاز را با مرغ ترکیب کنید تا آبدار شود.
- برای تهیه کباب کوبیده مرغ، شعله گاز یا حرارت زغال باید متوسط باشد و حرارت یکنواخت باشد.
- برای نرم شدن کباب کوبیده مرغ، مایه گوشت کوبیده مرغ را با کمی دنبه گوسفندی (۵۰ گرم) یا قلوهگاه گوسفندی چرخ کرده (۱۰۰ گرم) ترکیب کنید.
- اگر می خواهید کباب کوبیده مرغ خشک نشود، ترکیب زعفران و کره روی کوبیده مرغ بمالید. زدن بِراش کره و زعفران یا اضافه کردن آب لیمو ترش روی مواد در حال پخت به نرم شدن غذا کمک می کند.
عوامل مؤثر در سفت شدن کباب تابه ای مرغ
برخی عوامل در سفت شدن کباب تابه ای مرغ موثر است که عبارند از:
- استفاده از سینه مرغ
- حرارت زیاد و کم کباب تابه ای مرغ
- مدت زمان پخته شدن کباب
- استراحت ندادن به گوشت استراحت
- راه های جلوگیری از سفت شدن غذا
برای جلوگیری از سفت شدن کباب تابه ای مرغ روش های زیر را به کار ببرید:
در تهیه کباب تابه ای مرغ ابتدای پخت حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا مواد کمی آب بیاندازند و چربی درون گوشت آب شود سپس حرارت را زیاد کنید تا کباب همراه با آب و چربی مواد خود پخته شود.
روی کباب تابه ای مرغ، گوجه فرنگی حلقه حلقه تفت داده شده و قارچ ورقه شده ی تفت داده شده بچینید تا غذایتان نرم شود.
برای نرم شدن کباب تابه ای مرغ کمی کره یا کمی سس مایونز حین مخلوط کردن به مواد اضافه کنید.
نظرات