کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای معروف و پر طرفدار ایرانی است و پختن آن نیز بسیار ساده و سریع است.
سوئدی ها نیز کوکوها و کتلت های خوشمزه و پرطرفداری دارند و امروز بنا داریم شیوه پخت یکی از کوکوهای سوئدی به نام Ugnsraggmunk med lingon را به شما آموزش دهیم.
وسایل آشپزی تان را آماده کنید و سفره را هم پهن کنید؛ چون پخت غذای امروز کمتر از ۴۵ دقیقه زمان خواهد برد!
مواد لازم تهیه کوکو سیب زمینی سوئدی با لینگون و پنیر کوتاژ برای ۳ نفر
۹۰۰ گرم سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، ۲۵۰ گرم پنیر کوتاژ ( در فروشگاه های سوئد با نام پنیر کسو شناخته میشود)، ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی، ۲ دسی لیتر آرد گندم، نیم لیتر شیر، یک قاشق چایخوری نمک، دو قاشق غذاخوری کره یا مارگارین، یک دسی لیتر مربای لینگون
قبل از شروع فر را روشن کنید و روی دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد قرار بدهید. در یک ظرف مناسب نیمی از شیر را بریزید و آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. نمک را همراه با تخم مرغ ها داخل ظرف بریزید و باقی شیر را به آرامی و همزمان با هم زدن اضافه کنید.
سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست رنده کنید. آب سیب زمینی های رنده شده را تا حد ممکن بگیرید و به مخلوط درون ظرف اضافه کنید و هم بزنید.
کف یک سینی فر تقریبا ۳۰ در ۴۰ سانتی را با کمی روغن چرب کنید و مخلوط درون ظرف را درون آن بریزید. سینی مخلوط را در وسط فر قرار بدهید و حدود ۳۵ دقیقه صبر کنید تا به خوبی بپزد و رنگ طلایی بگیرد.
پنیر کوتاژ را با مربای لینگون ترکیب کنید و کوکوی آماده شده را از فر بیرون بیاورید و آن را به سه قسمت تقسیم کنید.
کوکوها را دررون بشقاب بگذارید و کنار آن پنیر کوتاژ آغشته به مربای لینگون و گوجه فرنگی بگذارید. غذای امروز شما آماده است! نوش جان کنید.
نظرتان را با دیگر مخاطبین اول فارس به اشتراک بگذارید
نظرات