طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته قلقلی
فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این غذای سنتی ایرانی که برای شام شب یلدا نیز طبخ می شود، در مناطق مختلف کشور دستور پخت متفاوتی دارد و و در تهیه آن از گوشت اردک و گاهی گوشت قلقلی استفاده میشود.
در این بخش ازاول فارس ، طرز تهیه خورشت فسنجان با کوفته قلقلی برای شما را آموزش می دهیم.
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
گردوی چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
رب انار | ۱ فنجان |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران و دارچین | به مقدار لازم |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | در صورت تمایل |
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد .
فسنجان با کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
نظرات خود را برای ما ارسال کنید