یکی از محبوبترین و پرمصرفترین انواع گوشتهای خوراکی، گوشت مرغ است که به دلیل تامین نیاز بدن به پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی، قرار دادن آن در برنامه غذایی اهمیت زیادی دارد. امروزه بسیاری از ما ترجیح میدهیم برای انواع مهمانیها، دورهمیها، غذاهای سریع و حتی برخی سالادهای سالم از گوشت مرغ استفاده کنیم و از طعم لذیذ آن و البته خواص گوشت مرغ بهرهمند شویم.
رویداد۲۴ : همه ما مرغ خوردیم اما معمولا تمامی آنها از یک روش درست میشود و شاید دیگر شما هم از خوردن آن خسته شده باشید و از دیدتان تکراری شده باشد.
مواد لازم برای پخت مرغ پرتقالی
فیله مرغ: ۵ عدد
آب پرتقال: ۱ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
پودر زعفران: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
روغن: به میزان لازم
هل: ۱ عدد
زرشک: نصف لیوان
خلال پسته و بادام: به میزان لازم
طرز تهیه مرغ پرتقالی
برای درست کردن این مرغ پرتقالی بسیار خوشمزه نخست باید مرغ را مزهدار کنید. فیلههای مرغ را داخل یک سینی بچینید. اگر فیله مرغ ندارید، میتوانید از ران مرغ استفاده کنید. حالا روی فیلهها نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و پودر زعفران خشک بپاشید و با دست پشت و روی فیلهها را خوب ماساژ بدهید تا ادویهها کاملا به خورد مرغ برود. اجازه بدهید مرغ حدود یک ساعت بماند.
در مرحله بعد مقداری روغن و کره داخل ماهی تابه بریزید و ماهی تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا روغن و کره داغ شود. حالا فیلههای مرغ را یکی یکی داخل روغن بگذارید و اجازه بدهید یک طرف آن سرخ شود؛ سپس فیله را برگردانید تا هر دو طرف مرغ سرخ و طلایی شود. وقتی به اینجای کار رسیدید و فیلهها سرخ شدند، ماهی تابه را از روی حرارت بردارید و خیلی آرام آب پرتقال را داخل ماهی تابه بریزید و دوباره ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید. شعله را کم کنید تا فیلهها حدود نیم ساعت داخل آب پرتقال بجوشند. هل را هم به ماهی تابه اضافه کنید. نیازی نیست درب ماهی تابه را ببندید.
در پایان هنگامیکه مرغ پرتقالی شما آماده شد، برنج را داخل ظرف سرو بکشید و فیلههای مرغ را اطراف برنج بچینید و وسط برنج را با زرشک تفت داده و خلال بادام و پسته تزیین کنید، نوش جان.
نکات مهم برای پخت مرغ پرتقالی
۱ ـ قطعا آب پرتقال طبیعی مزه بهتری به مرغ شما میدهد. اگر از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنید، حتما دقت کنید که آب پرتقال تلخ نباشد. آب پرتقال را زمانی بگیرید که میخواهید آن را به مرغ اضافه کنید؛ زیرا آب پرتقال اگر مدتی بماند، تلخ میشود.
۲ ـ زعفران را حتما به صورت پودری و خشک روی مرغ بریزید تا مرغ آب نیندازد.
۳ ـ مرغ را خوب سرخ کنید بهگونهای که دو طرف آن کاملا طلایی شود، اما بیشتر از حد معمول سرخ نکنید تا مرغ خشک نشود.
Comment on how to cook orange chicken
در باره طرز پختن مرغ پرتقالی نظر بدهید
نظرات