ایرانخبر اول

دادستان کل کشور:

عاملان ترور قاضی احسان باقری بزودی دستگیر می‌شوند

دادستان شیراز

دادستان کل کشور گفت: با تلاش دستگاه‌های امنیتی سرنخ‌های خوبی از عاملان ترور قاضی شهید احسان باقری به دست آمده است.

به گزارش پایگاه خبری اول فارس از شیراز ، مراسم بدرقه پیکر قاضی شهید احسان باقری با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی آزاد، دادستان کل کشور و مسئولان ارشد قضایی، دولتی و مردم استان فارس در محل ساختمان مرکزی دادگستری فارس در شیراز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد در این مراسم گفت: با تلاش دستگاه‌های امنیتی سرنخ‌های خوبی از عاملان ترور قاضی شهید احسان باقری به دست آمده است.

دادستان کل کشور افزود: به‌زودی عاملان این جنایت به دستان قانون سپرده خواهند شد.

وی گفت: این قاضی شهید با مظلومیت تمام به شهادت رسید.

بر اساس این گزارش حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد، دادستان کل کشور شامگاه چهارشنبه به منظور شرکت در مراسم بدرقه پیکر «قاضی شهید احسان باقری» به استان فارس سفر کرد و در فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز مورد استقبال مسئولین قضایی این استان قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا