حوادث

عامل قتل پسر عموی ۲۵ ساله در شیراز دستگیر شد

فرمانده انتظامي شهرستان شيراز از دستگيري قاتل 33 ساله در کمتر از 24 ساعت در يكي از محله‌های اين شهرستان خبر داد

به گزارش اول فارس ، سرهنگ “اسماعیل زراعتیان” در گفت‌وگو با خبرنگار حوادث اول فارس، اظهار داشت: روز چهارم مهرماه سال جاری و در پی گزارش به پلیس ۱۱۰ مبنی بر درگیری منجر به قتل در یکی از روستاهای شهرستان شیراز، بلافاصله تیمی از ماموران انتظامی در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد جوانی به دلیل اختلافات خانوادگی با پسر عموی ۲۵ ساله خود درگیر و وی را با سلاح سرد از ناحیه سینه، شکم و پا مجروح می‌نماید که پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات وارده فوت می‌نماید که بلافاصله تحقیقات جهت شناسایی قاتل در دستور کار ماموران کلانتری”۲۲ آزادگان” قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شیراز تصریح کرد: با سرعت عمل و تلاش مأموران انتظامی، قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت در خیابانی در شیراز شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ “زراعتیان” گفت: عاقبت اندیشی در امور، بالا بردن آستانه تحمل، داشتن مهارت حل مسئله و احترام به قانون می‌تواند از وقوع جرائم این چنینی جلوگیری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا