![لحظه مواجهه دختر پزشکیان با عشایر قشقایی در شیراز ! (+تصاویر) لحظه مواجهه دختر پزشکیان با عشایر قشقایی در شیراز ! (+تصاویر)](https://avalfars.ir/wp-content/uploads/2024/06/عکس-دختر-پزشکیان-با-عشایر-قشقایی-2-960x720.jpg)
کیک یکی از محبوب ترین دسر ها در سراسر دنیا است که طرفداران بسیاری دارد.کیک را به راحتی می توان در خانه با فر و حتی بدون فر پخت.اما مشکلی که ممکن است در پخت کیک بوجود بیاید سفت شدن آن است.اما چرا کیک سفت می شود؟ در این بخش به همه دلایل سفت شدن انواع کیک می پردازیم.
همه دلایل سفت شدن کیکها
نوع آرد و الک کردن آن
استفاده از آرد به عنوان یکی از مواد اصلی در پخت کیک و الک کردن بسیار مهم است و تأثیر زیادی بر بافت، طعم و شکل نهایی کیک دارد. آرد حاوی گلوتن بالا میتواند باعث سفت شدن کیک شود. گلوتن، پروتئینی است که در تولید ساختار و اندازه دهنده کیک نقش دارد.توجه به مقدار دقیق آرد مورد استفاده در دستور پخت کیک بسیار حائز اهمیت است. استفاده از مقدار زیاد یا کمتر از آرد ممکن است باعث تغییر در بافت و درنهایت سفت شدن آن شود.
زمان مخلوط کردن
اگر مواد خشک و مایع کیک بیش از حد مخلوط شوند، ممکن است گلوتن بیش از حد فعال شود و کیک سفت شود. اگر مواد بیشازحد مخلوط شوند یا به صورت نامناسب با هم ترکیب شوند، احتمال ترک خوردن کیک و سفت شدن آن افزایش مییابد. طبق دستور تهیه هر کیک زمان کافی برای مخلوط کردن ترکیب را رعایت کنید.
استفاده از تخم مرغ سرد
استفاده از تخم مرغ سرد ممکن است باعث سفت شدن کیک شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است تخم مرغ ها را قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند. همچنین، بهتر است تخم مرغ را قبل از استفاده به خوبی بهم بزنید تا از لختگی خارج شده و کرمی رنگ شوند تا در نهایت کیک نرمتر و لطیفی داشته باشید.
استفاده زیاد از بکینگ پودر و جوش شیرین
استفاده زیاد از بکینگ پودر و جوش شیرین میتواند باعث سفت شدن کیک شود. بکینگ پودر به عنوان یک عامل افزایش دهنده حجم در دستور پخت کیک استفاده میشود و اگر زیادی از آن استفاده شود، ممکن است برعکس عمل کند و در نهایت یک کیک سفت و خشک تحویل شما دهد. همچنین، جوش شیرین نیز میتواند باعث سفت شدن کیک شود زیرا اضافه کردن زیاد آن به ترکیبات کیک میتواند باعث تغییر در ساختار و قوام نهایی کیک شود. برای جلوگیری از این مشکلات، بهتر است از مقادیر مناسب و دقیق بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده کنید و توجه کافی به نسبت ترکیبات در دستور پخت داشته باشید
زمان پخت نامناسب
اگر طبق دستور، زمان پخت مناسب را رعایت نکنید، ممکن است کیک شما در نهایت به یک بلوک سفت تبدیل شود که هرگز نمیخواهید آن را به دهانتان ببرید.همچنین، برای جلوگیری از سفت شدن، ممکن است نیاز باشد دمای فر را کمی پایینتر تنظیم کنید یا از قالب با قطر بزرگتر استفاده کنید تا حرارت بهطور یکنواخت به کیک منتقل شود.
با رعایت این نکات و به دست آوردن تجربه از راه آزمون و خطا طی یک مدت و همچنین رعایت نکات پخت کیک،در رعایت میتوانید به تهیه کیک های نرم و خوشمزه دست یابید.
دلایل سفت شدن مایه کیک عبارتند از:
علت سفت شدن کیک خیس شکلاتی
سفت شدن کیک خیس شکلاتی نیز دلایلی چون طولانی شدن زمان پخت، هواگیری نکردن درست آرد، استفاده بیش از حد شکر، استفاده بیش از حد از مایعات، بالا بودن بیش از حد دمای فر،زمان پخت طولانی و دمای بالای فر دارد. اگر می خواهید کیک شکلاتی شما بهتر از همیشه گردد، به نکات زیر توجه نمایید:
علت سفت شدن کاپ کیک
کاپ کیک یکی از بهترین و پر طرفدار ترین کیک ها است که می توانید برای مهمونی ها و دورهمی ها از آن استفاده کنید. تنظیم نبودن دمای فر،پخت بیش از حد، عدم تهیه کاپ کیک طبق دستورالعمل و کم و زیاد بودن مواد کیک سبب سفت شدن کاپ کیک می گردد. برای درست کردن یک کاپ کیک خوب و خوشمزه:
علت سفت شدن کیک شیفون
کیک شیفون یکی از کیک های پایه می باشد و می توانید برای تولد و مهمانی ها خامه کشی کنید و یا برای کسانی که کیک ساده را دوست دارند تهیه کنید. این نوع کیک معمولا زمانی سفت میشود که :
علت سفت شدن کیک یزدی
کیک یزدی یک کیک اصیل و دسر سنتی ایرانی است که متعلق به یزد بوده اما در همه جای ایران سرو می شود. ممکن است بی توجهی به مقدار مواد اولیه، زیاد و کم بودن دمای فر، بیش از حد قرار دادن کیک یزدی در فر و… موجب سفت شدن این کیک خوشمزه شود. برای پخت کیک یزدی:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید