• 12 مرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 150680

علت نرم شدن ته دیگ سیب زمینی چیست؟

یکی از خوشمزه ترین ته دیگ ها که میان همه بسیار محبوب است ته دیگ سیب زمینی است.

اما ممکن است برخی مواقع پیش بیاید که ته دیگ سیب زمینی ترد و خوشمزه و خوشرنگ نشود و نرم شود.برای آشنایی با علت این اتفاق تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

۴ دلیل نرم شدن ته دیگ سیب زمینی

نرم شدن ته دیگ سیب زمینی به علت های زیر می باشد:

  1. شما اجازه نمی دهید روغن داغ شود و سیب زمینی را ته قابلمه می چینید.
  2. بعد از ته دیگ انداختن دور غذا آب می ریزید.
  3. شعله زیر غذا را خیلی کم می کنید.
  4. زیر غذا را خیلی زود خاموش می کنید.

چگونه از این اتفاق جلوگیری کنیم؟

چند عدد سیب نسبتا درشت را خوب بشویید و پوست آن را بگیریدسیب زمینی را لایه لایه خرد کنید اما نباید لایه ها خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشند.برای طعم و عطر بهتر ته دیگ از زعفران استفاده کنید و سیب زمینی های برش خورده را به زعفران دم کرده آغشته کرده و کنار بگذارید.

ته قابلمه ی تفلون نچسب روغن داغ کنید و به خوبی همه کف و حتی جداره پایینی قابلمه تا ارتفاع حدود یک یا دو سانتی‌متر به روغن آغشته کنید.زمانی که به نظر رسید روغن خوب داغ شده است، مقداری نمک به روغن اضافه کرده و ورقه های سیب زمینی را در آن بچینید به صورتی که لبه های هر برش روی برش قبلی قرار گیرد تا بعد از ریختن برنج دانه های آن از لا به لای سیب زمینی ها خارج نشود.

سیب زمینی ها را در روغن کمی تفت دهید و آن ها را زیر و رو کنید سپس برنج آبکش شده را روی سیب زمینی ریخته و حرارت را کم کنید و بعد در قابلمه را با استفاده از یک دمی پارچه ای ببندید.

پس از دم کشیدن کامل برنج ته قابلمه را در آب سرد قرار دهید تا ته دیگ بهتر جدا شوداگر چند ساعت قبل از سرو زیر قابلمه را خاموش کنید، ته دیگ نرم می شود.

مطالب مرتبط

دستور تهیه ۴ غذای متفاوت و جذاب با سیب زمینی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس آلفردو و قارچ

روش های سالم تر مصرف سیب زمینی برای سلامت قلب و بیماران دیابتی

نظرات