عوارض جدید بر روی قبوض برق و گاز املاک تجاری و مسکونی

براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳، مقرر شده است تا رقم ۴۰۰ و ۳۰۰ تومان به قبض گاز و برق مشترکان مسکونی و همچنین ۳ هزار تومان به قبوض مشترکات تجاری اضافه شود که این رقم به شرکت‌های بیمه پرداخت خواهد شد. به گزارش اول فارس ، براساس جزء ۲ بند ص تبصره ۷ قانون بودجه […]

قبض گاز و برق مشترکان مسکونی

براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳، مقرر شده است تا رقم ۴۰۰ و ۳۰۰ تومان به قبض گاز و برق مشترکان مسکونی و همچنین ۳ هزار تومان به قبوض مشترکات تجاری اضافه شود که این رقم به شرکت‌های بیمه پرداخت خواهد شد.
به گزارش اول فارس ، براساس جزء ۲ بند ص تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور و به استناد ماده (۱۲) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) به هر یک از وزارتخانه‌های نفت و نیرو از طریق شرکتهای تابعه ذیربط اجازه داده میشود ماهانه از هر واحد مسکونی مشترکان گاز مبلغ چهار هزار ریال، از هر واحد مسکونی مشترکان برق مبلغ سه هزار ریال و از هر یک از واحدهای تجاری مشترکان گاز و برق مبلغ سی هزار ریال اخذ و به عنوان منابع داخلی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند.

وزارتخانه‌های نفت و نیرو مکلفند گزارش مبالغ پرداختی شرکتهای بیمه‌ای از محل منابع این جزء را از شرکتهای مذکور اخذ و هر سه ماه یکبار به کمیسیونهای برنامه و بودجه و محاسبات و انرژی مجلس شورای اسلامی ارسال نمایند. شرکتهای بیمه‌گر با هماهنگی وزارتخانه‌های مزبور مکلفند با صدور بیمه‌نامه، مشترکان را از حقوق خود مطلع و متناسب با مبلغ دریافتی شرکت بیمه مربوط، خسارات واردشده را جبران نمایند.

آیین‌نامه اجرایی این بند، ظرف دو ماه از لازمالاجرا شدن این قانون توسط وزارت امور اقتصادی و دارائی با همکاری وزارتخانه‌های نیرو و نفت و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

عوارض جدید بر روی قبوض برق و گاز املاک تجاری و مسکونی

با توجه به این بند از قانون بودجه، وزارت اقتصاد نیز آیین‌نامه مربوط را تهیه و با تایید دولت توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است. این آیین‌نامه به شرح زیر است:

قبوض برق و گاز املاک تجاری و مسکونی 1

قبوض برق و گاز املاک تجاری و مسکونی 2

 

مطالب مرتبط

نحوه پرداخت بیمه حوادث و خسارت مشترکان برق توسط توانیر

خالی کردن حساب ۴۰ پزشک از سراسر کشور به بهانه وصول مطالبات بیمه ای

بعد از تصادف چه کنیم ؟ نحوه دریافت خسارت و شکایت

نظرات