عوارض شمع انداختن پوست صورت که خانم ها باید بدانند

شمع اداختن صورت یکی از انتخاب های اصلاح صورت است که به یکی از رایج ترین شیوه ها تبدیل شده است.اما تاکنون به این فکر افتاده اید ایا اصلاح صورت با کمک شمع برای پوست شما مفید است یا مضر؟در ادامه این مطلب می خواهیم درمورد مضرات این شیوه اصلاح بیشتر توضیح دهیم پس تا […]

شمع اداختن صورت یکی از انتخاب های اصلاح صورت است که به یکی از رایج ترین شیوه ها تبدیل شده است.اما تاکنون به این فکر افتاده اید ایا اصلاح صورت با کمک شمع برای پوست شما مفید است یا مضر؟در ادامه این مطلب می خواهیم درمورد مضرات این شیوه اصلاح بیشتر توضیح دهیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشد.

عوارض اصلاح صورت با شمع

اصلاح صورت با کمک شمع

روش اصلاح صورت با کمک شمع این است که ابتدا تکه ای از پارافین را که به صورت قالب های بزرگ تهیه می شود،توی دستگاهگرم کننده قرار می دهند تا کاملا آب شود سپس بوسیله یک کاردک یا چوب بستنی یک لایه نازک از آن راروی پوست کشیده و بعد از کمی خشک شدن خلاف جهت رویش مو سریع آن را می کشیم. پارافین بهصورت ورقه ای جدا می شود. تقریبا شبیه موم عمل می کند اما ویژگی های منحصر به فردی دارد.نکته ی مهم این است که مواظب باشیم حرارت شمع ملایم باشد تا پوست آسیب نبیند و همچنیناین کار باید باید با دقت و ظرافت انجام شود. پارافین مخصوص صورت و پارافین مخصوص بدن متفاوتهستند و با توجه به اسانس آن در رنگ های مختلف موجود می باشد.

روش اصلاح صورت با شمع

در این روش ابتدا قالب های بزرگ پارافین را در دستگاه می گذارند تا گرم و آب شود.سپس یک لایه نازک از آن را با یک کاردک روی پوست می مالند و اجازه می دهند کمی خشک شود.بعد از خشک شدن خلاف جهت رویش مو سریع آن را می کشند.اصلاح با شمع مانند اصلاح با موم است با این تفاوت که شمع ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد . برای بلند کردن شمع از پارچه یا کاغذ استفاده نمی کنند بلکه خود پارافین را می کشند و بلند می کنند، استفاده از شمع برای صورت بهتر از موم است.

عوارض اصلاح صورت با شمع

عوارض شمع انداختن پوست صورت:

شمع صورت را می توانید به راحتی از داروخانه ها تهیه کنید. اگرچه چون این محصول را می توان از داروخانه خریداری کرد، اما بدین مفهوم نمی باشد که هیچ اثر جانبی بر پوست ندارد. در ادامه این مقاله عوارض جانبی شمع انداختن صورت را مورد بررسی قرار می دهیم:

درد:

هر نوع شمعی که استفاده کنید بالاخره مقداری درد را احساس خواهید کرد. این درد زمانی احساس می شود که می خواهید شمع را ناگهان بکشید، دقیقا مشابه این است که می خواهید بانداژ چسبیده شده بر روی یک پوست مو دار بکشید. میزان درد به نوع پوست و میزان حساسیت آن، آستانه درد، مقدار موها و به ناحیه ای که شمع انداخته می شود، بستگی دارد. به عنوان مثال ممکن است که در پشت لب درد بیشتری احساس کنید تا روی چانه.

قرمزی و سوزش:

استفاده از شمع صورت می تواند موجب قرمزی و سوزش بعد از آن شود. ممکن است که دیده باشید پوست هایی که تازه شمع انداخته شده اند صورتی یا قرمز رنگ هستند و نسبت به لمس کردن بسیار حساس می باشند. استفاده از تمیز کننده های صورت ممکن است باعث سوزش پوست شوند پس بهتر است بعد از شمع انداختن از تونر های الکلی استفاده نکنید. قرمزی معمولا روز بعد از بین خواهد رفت. می توانید از کمپرس سرد نیز برای بهتر شدن پوست استفاده کنید.

خراش:

قرمزی و سوزش پوست بعد از شمع انداختن معمولا موقتی هستند. اگرچه، زخم و خراش یک عوارض جانبی معمول است اما می تواند برای یک روز یا بیشتر بر روی پوست صورت مشخص باشد. اگر زخم ها بدتر شدند یا در حال گسترش بودند استفاده از محصولات پوستی را متوقف کنید.

جوش های موقتی:

بعد از شمع انداختن ممکن است متوجه ایجاد جوش های ریز بر روی پوست خود شوید. این جوش دقیقا بر روی روزنه های پوست ایجاد می شوند جایی که موها از ریشه خارج شده اند. می توانید از کرم یا نرم کننده های صورت برای از بین بردن این جوش ها کمک بگیرید. اما این جوش های ریز خود به خود بعد از چند ساعت ناپدید خواهند شد.

عوارض اصلاح صورت با شمع

موهای زیر پوستی:

ممکن است که قبلا ناحیه ای از بدن تان به دلیل تراشیدن موهای آن هنگام رویش کاملا از پوست خارج نشده باشند، این اتفاق می تواند با موم یا شمع انداختن تکرار شود. می توانید ریسک این کار را با استفاده از شمع در جهت مخالف رویش موها کاهش دهید. ایجاد موهای زیر پوستی یا پوست مرغی شدن زمانی اتفاق می افتد که موها به طور کاملا از ریشه خارج نشده باشند و موها شکسته شده و به زیر پوست بر می گردند.

حساسیت به نور خورشید:

هرگز نباید پوستی که به تازگی دچار آفتاب سوختگی شده است را شمع انداخت. همچنان باید بعد از شمع انداختن مراقبت های لازم را نسبت به پوست خود به جا بیاورید. با شمع انداختن اپیدرم روی سطح پوست از بین خواهد رفت و همین امر موجب حساس شدن پوست نسبت به نور خورشید می گردد.

واکنش های آلرژیک:

به دلیل وجود مواد مختلف درون شمع ها ممکن است که حساسیت پوستی در شما ایجاد شود. برای این که بدانید بدن تان نسبت به شمع مورد نظر حساسیت دارد یا خیر مقدار کمی از آن را روی بازو بمالید و موهای یک ناحیه کوچک را از بین ببرید. اگر هیچ گونه تغییری طی ۲۴ ساعت بر روی پوست خود احساس نکردید، مشکلی وجود نخواهد داشت. این راهی است که می توانید حساسیت صورت خود نسبت به شمع را تشخیص دهید. اگر بعد از تست کردن هر گونه خارش، زخم یا قرمزی مشاهده کردید از استفاده موم بر روی پوست خود اجتناب کنید.

خونریزی:

برخی از اوقات شمع انداختن موجب خونریزی می گردد اما این اتفاق کاملا عادی می باشد. این موضع به دلیل از بین رفتن اپیدرم های روی سطح پوست به همراه موها می باشد. ممکن است که تنها کمی خون ببینید. برای جلوگیری از این اتفاق از موم های مخصوص پوست های حساس استفاده کنید.

مطالب مرتبط

نظرات