سلامت

عوارض پوشیدن لباس کثیف برای سلامتی که تاکنون نمی دانستید!

در این قسمت مضرات پوشیدن لباس کثیف ذکر شده است که توصیه می‌شود با دقت مطالعه فرمایید.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

عوارض پوشیدن لباس کثیف

۱-دچار جوش و اکنه خواهید شد

اگر مرتبا از لباس های کثیف باشگاه استفاده می کنید ممکن است دچار آکنه در ناحیه گردن، بازو ها، پشت و کشاله ران خود شوید. زنان با پوشیدن شلوار های چسبان احساس راحتی می کنند اما پوشیدن همان شلوار در صورتی که عرق کرده باشید روز به روز باعث ایجاد آکنه پوستی ناخواسته می شود.

بسته به حساس بودن پوست شما، کمبود جریان هوا در لباس های تنگ، وجود میکروب ها و باکتری های ساکن، تجمع عرق و چربی می تواند باعث برجستگی های کوچک، جوش و حتی آکنه کیستیک شود.

۲-ممکن است به عفونت ادراری مبتلا شوید

همانطور که به لباس روی خود اهمیت می‌دهید، نباید از لباس زیر نیز غافل نشوید. فرقی ندارد خانم باشید یا آقا، در هر صورت باید لباس زیر خود را پس از شستن پشت و رو آویزان کنید تا میکروب‌ها از بین بروند در غیر این صورت از عفونت ادراری رنج خواهید برد.
به طور کلی، بهداشت نامناسب می‌تواند منجر به عفونت ادراری شود بنابراین ایجاد چند تغییر در سبک زندگی برای کاهش خطر ابتلا به این عفونت دردناک بسیار مهم است.

جدا از تعویض روزانه لباس‌ها پس از تعریق در باشگاه و …، به یاد داشته باشید که بدن خود را قبل و بعد از تمرین آبرسانی کنید و همچنین برای کاهش وقوع عفونت‌های باکتریایی باید پروتئین‌های بدون چربی بیشتری به جای کربوهیدرات مصرف کنید.

۳- ممکن است دچار حساسیت پوستی شوید

پوشیدن مکرر لباس‌های تمرینی و کثیف مرطوب، زمینه رشد میکروب‌ها را فراهم می‌کند. از آن جا که باکتری‌ها روی لباس تا زمان شستشو رشد می‌کنند، می‌توانند شما را دچار حساسیت‌های پوستی کنند.

۴-عفونت قارچی مخمر

لباس های باشگاه از مواد مصنوعی تولید شده اند به همین دلیل بدترین باکتری ها را در خود نگه می دارند و به آن ها امکان تکثیر سریع را می دهند. از طرف دیگر ، لباس های نخی هم باکتری ها را حفظ می کند اما برای پوشیدن بی ضرر هستند. با این حال، دلیل نمی شود همان لباس نخی را هم بارها و بارها بپوشید.

به یاد داشته باشید که لباس اضافی همراه خود به سالن ورزشی ببرید و در هر تمرین لباس جداگانه ای بر تن کنید، همچنین در صورت امکان دوش بگیرید زیرا به شما در کاهش خطر عفونت کمک بسزایی خواهد کرد.

اگرچه لازم نیست زیاده روی کنید و هرروز لباس هایتان را بشویید بلکه بهتر است بعد از یک روز طولانی و تعریق زیاد، اقدام به شستن آن ها کنید. وجود کمی چربی و عرق به کسی آسیب نمی رساند اما مسئله اصلی این است باکتری هایی که ممکن است با پوست تماس داشته باشند را هر چه سریع تر از بین ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا