به گزارش اول فارس ، مجموعهای از تصاویر نادر که مراحل آمادهسازی و خروج یک کاروان از شهر شیراز در عصر مظفری را به ثبت رسانده است، اخیراً مورد توجه قرار گرفته است.
این تصاویر که توسط عکاسی به نام هینکه گرفته شده و در سال ۱۲۹۶ هجری شمسی (مطابق با حدود ۱۹۱۷-۱۹۱۸ میلادی) در آلمان به چاپ رسیدهاند، جزئیات ارزشمندی از زندگی و رفتوآمد در آن دوره را به نمایش میگذارند.
این تصاویر منحصربهفرد، نگاهی اجمالی به شیوه زندگی، معماری و فرهنگ بصری اوایل قرن چهاردهم هجری شمسی در شیراز ارائه میدهند و به عنوان اسناد تاریخی ارزشمند، مورد علاقه پژوهشگران و علاقهمندان به تاریخ و عکاسی قرار گرفتهاند.
مظفرالدینشاه قاجار از سال ۱۲۷۵ تا ۱۲۸۵ پنجمین شاه ایران از دودمان قاجار بود. وی پس از کشتهشدن پدرش ناصرالدینشاه به دست میرزا رضا کرمانی و پس از نزدیک به ۴۰ سال ولایتعهدی، به پادشاهی رسید و از تبریز به تهران آمد. در جریان جنبش مشروطه، برخلاف کوششهای صدراعظمش عین الدوله، با مشروطیت موافقت کرد و فرمان مشروطیت را امضا نموده و تنها ده روز پس از امضای قانون اساسی درگذشت. وی به خاطر همین اقدامات در تاریخ ایران به «شاه مشروطه» مشهور است.
سلام علیکم ..هر مکانی شروع به انبوه سازی شد مگر احتیاج به مراکز خرید و غیره ندارد در صدرا فاز دوم وزارت دفاع نزدیک به سه هزار واحد و الان هم نهضت ملی شاید پنج هزار واحد ولی نه مکانی برای بازچه در نظر گرفته شده و نه مرکز خریدی لطفا یک نگاهی کنید .