سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
خبرگزاری فارس،:در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به یکی از مناطق پایتخت جمهوری اسلامی ایران، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
بر اساس اعلام منابع رسمی، این حمله در ساعات اولیه بامداد امروز صورت گرفت و طی آن، چند نقطه در تهران هدف حمله موشکی و پهپادی قرار گرفت. در جریان این تجاوز جنایتبار، سردار سلامی، به شهادت رسید.
دقایقی قبل صدای حداقل انفجارهای مکرر در تهران به گوش رسید، چند ساختمان مسکونی از جمله نارمک، شهرک شهید محلاتی، شهرک شهید چمران و محدوده چیتگر هدف حمله بوده است.
دقایقی قبل صدای حداقل انفجارهای مکرر در تهران به گوش رسید.در تهران چند ساختمان از جمله نارمک، شهرک شهید محلاتی، شهرک شهید چمران و محدوده چیتگر هدف حمله بوده است. همزمان اخباری از حمله به چند نقطه کشور از جمله همدان و نطنز مخابره شده است.از میزان خسارات و تلفات احتمالی اخبار موثقی اعلام نشده است. بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در بیانیهای اعلام کرد که اسرائیل عملیات نظامی هدفمندی را علیه ایران آغاز کرده است. وزیر جنگ اسرائیل، اسرائیل کاتز، نیز روز پنجشنبه، ۱۲ ژوئن ۲۰۲۵، با صدور بیانیهای اعلام کرد که به دنبال «حمله پیشدستانه اسرائیل به ایران»، وضعیت اضطراری ویژه در سراسر خاک اسرائیل برقرار شده است. کاتز هشدار داد که انتظار میرود در آینده نزدیک، ایران حملهای موشکی و پهپادی علیه اسرائیل و غیرنظامیان آن انجام دهد.کاتز در این بیانیه اظهار داشت: «به دنبال حمله پیشدستانه دولت اسرائیل به ایران، پیشبینی میشود که یک حمله موشکی و پهپادی علیه دولت اسرائیل و جمعیت غیرنظامی آن در آیندهای نزدیک رخ دهد.»
در پی حملات رژیم صهیونیستی به تهران که بامداد جمعه رخ داد سردار سلامی، سردار رشید، دکتر تهرانچی و فریدون عباسی به شهادت رسیدند.
صدا و سیما، حوالی ساعت ۳ و ۲۰ دقیقه صبح صدای چند انفجار در تهران شنیده شد.
برخی منابع اعلام کردند این صداهای مهیب از سمت شرق تهران به گوش می رسد.
این صداها در غرب و مرکز تهران نیز به گوش رسیده است.
منابع ما اعلام کردند صدا انفجار بسیار شدید بوده است.
برخی منابع می گویند صدای انفجار در شرق تهران شدید تر بوده است.
برخی منابع به نقل از رژیم صهیونیستی خبر از حمله به مناطقی از تهران را داده اند.
پروازهای فرودگاه امام به حالت تعلیق درآمده است.
صداهای انفجار پی در پی در استان اصفهان و به ویژه منطقه شمال به گوش میرسد.
معاون سیاسی صداوسیما اعلام کرد که عملیات ترور در دستور کار حملات هوایی اسرائیل به تهران بوده است.
حوالی ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد صدای چندین انفجار به همراه شلیک پدافند در تهران شنیده شد.
برخی منابع اعلام کردند این صداهای مهیب از سمت شرق، غرب، جنوب و شمال تهران به گوش می رسد.
تصاویر منتشر شده حاکی از حملات رژیم صهیونیستی به برخی مناطق مسکونی در نقاط مختلف تهران است.
برخی منابع تایید نشده از موج جدید حملات به نطنز و خنداب خبر دادند.
به گزارش فارس، سردار سلامی در سال ۱۳۵۷ همزمان با اوجگیری انقلاب در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت قبول شد. وی بعد از دفاع مقدس فارغالتحصیل کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی از دانشگاه آزاد اسلامی گردید. پس از وقوع انقلاب فرهنگی و همزمان با آغاز دوران جنگ در آبان ماه سال ۱۳۵۹ به سپاه پیوست.فعالیت پس از پایان دفاع مقدسوی پس از پایان جنگ دوره دانشکده فرماندهی و ستاد را گذراند و فارغالتحصیل کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی از دانشگاه آزاد اسلامی گردید. فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همزمان با تدریس در دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه، از دانشگاه علم و صنعت نیز فارغالتحصیل شد.موسس دوره عالی جنگسردار سلامی مؤسس و فرمانده دوره عالی جنگ از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ بوده و از سال ۱۳۷۶ الی ۱۳۸۴ در سمت معاون عملیات ستاد مشترک سپاه اشتغال به خدمت داشتهاست.دیگر سوابق از جمله مسئولیتهای سردار سلامی در سال و دهه های قبل می توان به مسئول عملیات قرارگاه دریایی نوح در جنگ ایران و عراق، فرمانده دانشکده دافوس از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶، معاون عملیات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴، فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران از سال ۱۳۸۴ تا ۱۲ مهرماه ۱۳۸۸، عضو کنونی هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۸ و سرپرست معاونت هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تیر تا شهریور ۱۳۹۷ اشاره کرد. انتصاب به عنوان فرمانده کل سپاهدر تاریخ ۱ اردیبهشت سال ۹۸ سلامی از سوی رهبر انقلاب و طی حکمی به سمت فرماندهی کل سپاه منصوب و جایگزین سردار عزیز جعفری شد.