• 04 آبان 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 157834

فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی با طرز تهیه آسان

فرنی انجیر به دلیل دارا بودن خواص انجیر سرشار از کلسیم، کربوهیدرات و انواع ویتامین در فصول پاییز و زمستان به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند.

فرنی انجیر یکی از دسرهای ایرانی و یک غذای راحت و سیرکننده برای بزرگسالان و غذای مقوی برای کودکان و نوزادان بالای ۶ ماه می باشد.

طرز تهیه فرنی انجیر

فرنی نه تنها یک صبحانه مقوی و کامل برای بچه ها است بلکه میان وعده ای مفید برای فصول سرد سال به شمار می رود.در این بخش طرز تهیه فرنی انجیر و نکات مهم طبخ و فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن فرنی انجیر را آموزش می دهیم.

مواد لازم

آرد گندم : ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری
گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب : ۲ لیوان
انجیر خشک : ۱۰ عدد
خلال پسته و خلال بادام : برای تزئین
دارچین و گل محمدی خشک : برای تزئین

طرز تهیه فرنی انجیر

مراحل طرز تهیه فرنی ساده با انجیر

مرحله اول

ابتداء ده عدد انجیر خشک را در مقداری آب جوش قرار دهید و چند دقیقه زمان بدهید تا کاملا نرم شوند سپس انجیر‌ها را آبکش کنید.بعد از آبکش کردن انجیر‌ها را گوشتکوب برقی یا مخلوط کن له کنید تا به شکل پوره در بیایند.

مرحله دوم

در این مرحله آرد گندم و نشاسته ذرت را ترکیب نمایید و دو بار الک کنید و بعد در ظرفی شیر سرد بریزید.آرد الک شده را به شیر اضافه نمایید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا آرد در شیر باز شود و گلوله گلوله نشود.

مزحله سوم

پس از حل شدن آرد در شیر قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید شیر شروع به حباب زدن کند.مخلوط آرد و شیر را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.شکر را با باقی مواد بیافزایید و هم بزنید تا کاملا در مایه فرنی انجیر حل شود.انجیر پوره را به مواد افزوده و کاملا هم بزنید.

مرحله چهارم

بعد از افزودن پوره انجیر، دو تا سه دقیقه مواد فرنی را هم بزنید و سپس گلاب را اضافه کنید.بعد از آنکه فرنی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر

فرنی را در ظرف‌های مناسب سرو بریزید و با پودر دارچین، خلال بادام، خلال بادام و گل محمدی یا هر مغزیجات دیگر تزیین و سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه فرنی انجیر

  • برای تهیه فرنی انجیر با خامه خامه حتما به دمای محیط برسانید و فرنی که کمی از داغی افتاد، خامه را اضافه کنید.
  • برای تهیه فرنی انجیر گردو به مایه فرنی مقداری مغز گردوی خرد شده بیافزایید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن فرنی، مقداری پودر یا عرق هل، پودر کاکائو یا زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
  • برای غلیظ تر شدن فرنی میزان نشاسته را بیشتر در نظر بگیرید.
  • برای لطیف‌تر شدن بافت فرنی با انجیر از شیر پرچرب یا خامه در تهیه آن استفاده کنید.
  • می‌توانید از میزان کمتری شکر در تهیه این فرنی استفاده کنید.
  • حتما آرد را در شیر سرد حل کنید زیرا آرد در شیر داغ گلوله گلوله می‌شود.
  • فرنی انجیر را روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید.
  • در مرحله آخر و بعد از به غلظت رسیدن مایه فرنی می توانید مقداری کره به آن اضافه کنید.
مطالب مرتبط

دستور پخت دمی گوجه با گوشت به روش مجلسی

طرز تهیه ماهی کبابی خوش طعم به سبک رستورانی

دستور پخت سوپ دال عدس،غذایی فوق العاده مفید برای سرماخوردگی

نظرات