فواید زنجبیل را می‌دانید، حالا مضراتش را هم بشناسید

  سبک زندگی|به گزارش اول فارس، اگرچه همگان زنجبیل را به عنوان یک ماده مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن و موثر در مهار التهاب‌ها و کنترل دردهای با منشاء التهابی می‌شناسند، اما کمتر کسی می‌داند این ماده مفید می‌تواند باعث مشکلاتی مانند نفخ، سوزش معده، خشک و تحریک کردن مخاط‌ها و رقیق شدن خون […]

 زنجبیل

سبک زندگی|به گزارش اول فارس، اگرچه همگان زنجبیل را به عنوان یک ماده مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن و موثر در مهار التهاب‌ها و کنترل دردهای با منشاء التهابی می‌شناسند، اما کمتر کسی می‌داند این ماده مفید می‌تواند باعث مشکلاتی مانند نفخ، سوزش معده، خشک و تحریک کردن مخاط‌ها و رقیق شدن خون شود.

یک کارشناس تغذیه آلمانی به نام زیلکه شوارتاو هشدار داد که زیاده‌روی در مصرف زنجیل می‌تواند آثاری مانند نفخ، سوزش معده، خشک و تحریک کردن مخاط‌ها در پی داشته باشد.

این کارشناس تغذیه گفت از آنجا که زنجبیل می‌تواند خون را رقیق کند، پس باید از مصرف آن بعد از عمل‌های جراحی و هنگام عادت ماهیانه در زنان، خودداری کرد.

زنان باردار نیز باید از مصرف زنجبیل بپرهیزند، زیرا که این ماده خوراکی احتمال زایمان زودرس را افزایش می‌دهد.

زیلکه شوارتاو توصیه کرد افرادی که می‌خواهند زنجبیل مصرف کنند، حداکثر ۴ گرم در روز بخورند، زیرا که آثار منفی این ماده خوراکی از ۵ گرم به بالا خود را نشان می‌دهد.

در کنار آثار منفی ذکر شده، زنجبیل در صورت مصرف صحیح و به اندازه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و آثار ناشی از آنفولانزا را می‌کاهد. زنجبیل همچنین دردها و التهابات را تسکین می‌دهد.

مطالب مرتبط

برای درمان آنفولانزا این ۲ دارو را مصرف نکنید

علائم یائسه شدن مردان که خودشان هم خبر ندارند

این افراد نباید زنجبیل یا مکمل های زنجبیل‌دار مصرف نکنند

نظرات