سبک زندگی|به گزارش اول فارس، اگرچه همگان زنجبیل را به عنوان یک ماده مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن و موثر در مهار التهابها و کنترل دردهای با منشاء التهابی میشناسند، اما کمتر کسی میداند این ماده مفید میتواند باعث مشکلاتی مانند نفخ، سوزش معده، خشک و تحریک کردن مخاطها و رقیق شدن خون شود.
یک کارشناس تغذیه آلمانی به نام زیلکه شوارتاو هشدار داد که زیادهروی در مصرف زنجیل میتواند آثاری مانند نفخ، سوزش معده، خشک و تحریک کردن مخاطها در پی داشته باشد.
این کارشناس تغذیه گفت از آنجا که زنجبیل میتواند خون را رقیق کند، پس باید از مصرف آن بعد از عملهای جراحی و هنگام عادت ماهیانه در زنان، خودداری کرد.
- بیشتر بخوانید:
- نکات طلایی برای نگهداری صحیح از ماشین لباسشویی
- هندوانه یک ویاگرای طبیعی و مفید برای پوست
- طرز تهیه خوراک مرغ با لوبیا سبز و سس شیرین چیلی
زنان باردار نیز باید از مصرف زنجبیل بپرهیزند، زیرا که این ماده خوراکی احتمال زایمان زودرس را افزایش میدهد.
زیلکه شوارتاو توصیه کرد افرادی که میخواهند زنجبیل مصرف کنند، حداکثر ۴ گرم در روز بخورند، زیرا که آثار منفی این ماده خوراکی از ۵ گرم به بالا خود را نشان میدهد.
در کنار آثار منفی ذکر شده، زنجبیل در صورت مصرف صحیح و به اندازه سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و آثار ناشی از آنفولانزا را میکاهد. زنجبیل همچنین دردها و التهابات را تسکین میدهد.
نظرات