
انگور، میوه نرمپوست و شیرهداری است که از درخت انگور به عمل میآید و نگهداری آن در خانه فوت و فن خاصی دارد.

فوت و فن نگهداری انگور
هنگام خرید انگور از میوه فروشی به این نکته دقت کنید که انگورها سفت، چاق و چسبیده به ساقه هستند. اگر خوشهای را بردارید که انگورهای پایینی آن شل شدهاند و انگار اتکای خوبی به ساقه ندارند یعنی به زودی فاسد خواهند شد.
دوری از خوشههایی که انگورهایش کپکزده، آبکی و چروکیده هستند نیز باید مورد توجه شما باشد. با این حال اگر روی یک خوشه انگور یک پوشش سفید رنگ مشاهده کردید، نشان از سلامت خوشه انگور دارد. به این پوشش سفید رنگ “شکوفه” میگویند، که یک ماده طبیعی است که از انگور در برابر از دست دادن رطوبت محافظت میکند.

سریعترین راه از دست رفتن رطوبت و تردی انگور، گذاشتن آن روی اپن آشپزخانه است. شما باید انگور کامل را شسته، خشک کنید و سپس در ظرفی با تهویه مناسب در کشوی مخصوص میوه یخچال نگهداری کنید، به این صورت تا سه هفته میتوانید انگور خود را مصرف کنید. به خاطر بسپارید از قرار دادن آنها در یک ظرف در بسته یا کیسه پلاستیکی خودداری کنید، زیرا از گردش هوا جلوگیری می کند و باعث خراب شدن انگورهای شما میشود.

تا حالا انگور منجمد خوردهاید؟ یک میان وعده سریع و خوشمزه با انگور یخ زده درست کنید و از آن لذت ببرید. انگورها را شسته و خشک کرده و روی یک سینی پهن کنید و برای چند ساعت یا یک شب در فریزر نگهدارید و سپس در کیسه یا ظرف ریخته و در فریزر نگهداری کنید. مطمئن شوید انگورهای شما روی ورقه پخت به هم نچسبیده باشند، در غیر این صورت با هم یخ خواهند زد که البته مشکل ساز نیست.



