چاپ      کد خبر: 148299
13 تیر 1403

فوت و فن تعویض گلدان گیاه دراسنا در منزل

دراسنا یک گیاه خانگی شیک و با نگهداری آسان است که آن را به یک گیاه داخلی عالی تبدیل می کند. این گیاهان مقاوم بومی آفریقا هستند و می توانند شرایط نور کم و خشکی را تحمل کنند.هنگام مراقبت از گیاه دراسنا باید به چند نکته توجه داشت. در زیر اطلاعات بیشتری در مورد این گیاه و همچنین راهنمای جامعی در مورد نحوه مراقبت از آن آورده شده است. با مراقبت مناسب گیاه دراسنا شما برای سال های زیادی در داخل خانه رشد می کند.

فوت و فن تعویض گلدان گیاه دراسنا

اگر گلدان گیاه دراسنا را عوض نکنید، ممکن است با کمبود مواد مغذی مواجه شود و به خاطر همین باید آن را به یک گلدان بزرگتر انتقال دهید تا به اندازه کافی فضا برای رشد داشته باشد. با ما در این بخش از نمناک همراه شوید تا نکات مهم و باید نبایدهای تعویض گلدان دراسنا را یاد بگیرید.

چه زمانی گلدان گیاه دراسنا را عوض کنیم؟

همه چیز بستگی به این دارد که کجا زندگی می کنید. این گیاه می‌ تواند دمای سرد را هم تحمل کند؛ اما پیشنهاد می کنیم که آن را در محیط گرم نگهدارید. متخصصان در این زمینه احتمالاً پیشنهاد دهند که در اوایل فصل پاییز یا ماه های بهار یا حتی تابستان گلدان گیاه را عوض کنید.

این گیاهان نیاز به مراقبت خیلی زیادی ندارند و باید هر سه یا پنج ماه یکبار گلدان آن ها را تعویض کنید، مگر این که زودتر از این ها رشد کرده باشند و نیاز به گلدان بزرگتری باشد.

فوت و فن تعویض گلدان گیاه دراسنا

چگونه گلدان دراسنا را تعویض کنیم؟

قبل از تعویض گلدان باید به آن آب بدهید که معمولاً باید یک یا دو روز قبل باشد. گلدان جدیدی که انتخاب کرده اید، باید حداقل یک سایز بزرگ‌تر از گلدان اصلی در نظر بگیرید. گلدان جدید باید سوراخ زهکشی در قسمت کف داشته باشد.

کمبود سوراخ زهکشی عامل ایجاد مشکلاتی مانند بیماری، حشره، آفت و پوسیدگی ریشه خواهد بود؛‌ همچنین باید از خاک گلدان مناسب و با زهکشی خوب استفاده کنید.

در نهایت برای عوض کردن گلدان مراحل زیر را طی کنید:

گلدان جدید را به اندازه یک سوم با خاک مناسب پر کنید و به خاک آب بدهید. کمی صبر کنید تا آب داخل زمین یا خاک فرو برود؛ سپس گیاه تان را از گلدان قبلی بیرون بیاورید و آن را داخل گلدان جدید بگذارید و دقیقاً وسط قرار دهید؛ سپس یک لایه خاک روی ریشه های این گیاه بریزید و دوباره به آن آب بدهید.

آب دادن را تا جایی ادامه دهید که ببینید سوراخ زهکشی خیس شده است یا خیر و از آن چند قطره آب بیرون بریزد. در نهایت گیاه دراسنا را از هر گونه نور مستقیم دور کنید؛ اما حتما نور جانبی به آن برسانید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار