چاپ      کد خبر: 134264
25 بهمن 1402

فیلم|آموزش طرز تهیه ته چین فیروزکوهی غذایی بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ

ته چین

غذای سنتی و ایرانی مشهور به ته چین فیروز کوهی که به ته چین گرمساری هم معروف است، یکی از غذا های محبوب در دماوند و استان گرمسار محسوب می ‌شود. این غذا با ته چین زعفرانی ایرانی که می ‌شناسیم کاملا متفاوت است. طعم خاص زیره و ترکیب لواشک و گوشت قرمز، مجموعه‌ ای از مزه ‌ها را می ‌سازد که حتما باید امتحان کرد. ته چین فیروز کوه غذایی بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ است.

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین فیروزکوهی در ادامه با بخش آشپزی اول فارس همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین فیروز کوهی

مواد
گوشت سردست گوسفندی
شوید
برنج
روغن حیوانی
زعفران
نمک
گرد غوره
دارچین
نمک
آلو

فیلم|آموزش طرز تهیه ته چین فیروزکوهی غذایی بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ

طرز تهیه ته‌چین فیروزکوهی

۱.
برای پخت این غذا بهتر است از گوشت سردست گوسفندی یا گردن و یا ماهیچه استفاده کنید. تکه‌های بزرگ گوشت تازه را داخل آب جوش قرار داده و کف‌گیری کنید و سپس گوشت‌ها را با آب داغ شسته و کنار بگذارید.
۲.
شوید تازه را خرد کنید. برنج را از سه یا چهار ساعت قبل در آب و نمک غلیظ خیس کرده و سپس بجوشانید و کمی خام‌تر آبکشی کنید.قبل از آبکشی کردن شوید را به برنج اضافه کنید. بهتر است برنج خوش نمک باشد.
۳.
کف قابلمه را کمی روغن حیوانی، زعفران و نمک بریزید و سیب زمینی‌ها را ته قابلمه بچینید. به خاطر زمان پخت طولانی این غذا بهتر است کف قابلمه را سیب زمینی بچینید. یک لایه برنج داخل قابلمه ریخته و بعد از آن مقداری گرد غوره و دارچین روی برنج بپاشید. سپس گوشت ها را روی برنج قرار داده و دوباره گرد غوره و نمک و زعفران اضافه کرده و مقداری آلو کنار گوشت ها قرار دهید و دوباره یک لایه دیگر برنج بریزید. در صورت تمایل مقداری دارچین برای خوش عطر شدن اضافه کنید و در آخر مقداری زعفران و روغن حیوانی اضافه کنید.
۴.
نکته‌ی اصلی این غذا طبخ آن است. به خاطر وجود گوشت خام در این غذا حرارت باید پایین باشد و به مدت سه ساعت گوشت و برنج پخته شود. این غذا را می توانید در فر هم درست کنید که در این صورت دمای فر ۱۶۰ درجه باشد.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار