قارچ دارویی جادویی برای درمان افسردگی

به گزارش اول فارس به نقل از العربیه ، طبق این تحقیق جدید اثربخشی این ماده که در قارچ یافت شده، با داروهای منظم ضد افسردگی که بیماران زیادی در سراسر جهان از آن رنج می‌برند، برابر است. محققان بریتانیایی توانایی درمانی ماده «سیلوسایبین» psilocybin که در قارچ وجود دارد با داروی ضد افسردگی «اسکیتالوپرام» […]

قارچ درمان افسردگی

به گزارش اول فارس به نقل از العربیه ، طبق این تحقیق جدید اثربخشی این ماده که در قارچ یافت شده، با داروهای منظم ضد افسردگی که بیماران زیادی در سراسر جهان از آن رنج می‌برند، برابر است.

محققان بریتانیایی توانایی درمانی ماده «سیلوسایبین» psilocybin که در قارچ وجود دارد با داروی ضد افسردگی «اسکیتالوپرام» بر ۵۹ فرد مبتلا به افسردگی متوسط تا شدید در طی ۶ هفته مقایسه کردند.

آنها پس از ۶ هفته دریافتند، افرادی که ماده «سیلوسایبین» را از طریق قارچ دریافت کردند، زودتر و سریعتر از افرادی که ماده دارویی «اسکیتالوپرام» را مصرف کرده‌ درمان شدند.

با این حال، محققان هشدار دادند که مقایسه اصلی بین «سیلوسایبین» و داروی ضد افسردگی از نظر آماری هنوز دقیق نیست، این امر نیاز به آزمایش روی تعداد بیشتری از بیماران و مدت زمان بیشتری دارد تا بررسی شود که آیا ماده ترکیبی موجود در قارچ می‌تواند بهتر یا موثرتر از داروهای ضد افسردگی شناخته شده عمل کند یا نه؟

به گزارش روزنامه بریتانیایی «دیلی میل»، دکتر «رابین کارهارت هاریس»، رئیس مرکز تحقیقات بیهوشی در کالج امپریال لندن، که رهبری این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: «اهمیت این مطالعه آگاهی دادن به مردم است که درمان با «سیلوسایبین» می‌تواند بهتر از داروهای ضد افسردگی شایع عمل کند.»

پروفسور دیوید نات، متخصص روانپزشکی و اعصاب و روان در امپریال کالج لندن گفت: «اثر ماده «سیلوسایبین» قارچ در حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در جسم افرادی که قارچ را مصرف می‌کنند، جمع می‌شود و سپس تأثیر آن بر اغلب افراد حدود ۳ تا ۴ ساعت ادامه می‌یابد.»

طبق تحقیقی که در مجله پزشکی «نیوانگلند اوف میدیسن» منتشر شد، افراد تحت درمان با «سیلوسایبین» توانایی بهبودی در احساس لذت بردن، ابراز احساسات، کاهش اضطراب و افکار خودکشی و بالاخره افزایش احساس خوب بودن را نشان دادند.

مطالب مرتبط

ارتباط عجیب و باورنکردنی ماهی با کاهش افسردگی که تاکنون نمی دانستید!

براساس تحقیقات جدید: استفاده طولانی‌مدت از شبکه‌های اجتماعی باعث افسردگی، اضطراب و استرس نمی‌شود

چند توصیه کاربردی برای مقابله با افسردگی زمستانی

نظرات