حوادث

قبولی در کنکور پزشکی بدون آزمون با بیعانه ۱۳ میلیاردی در شیراز !

سرپرست پلیس آگاهی استان فارس از کشف کلاهبرداری ۱۳ میلیارد ریالی با وعده قبولی در کنکور پزشکی در شیراز خبر داد.

سرهنگ محمود حافظی سه شنبه در این باره به خبرنگار اول فارس گفت: زنی با در دست داشتن مرجوعه ای قضائی تحت عنوان کلاهبرداری به پلیس آگاهی مراجعه کرد که پرونده به منظور رسیدگی در اختیار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.

وی افزود: در اظهارات شاکی مشخص شد، وی مدتی با دو نفر خانم آشنا شده و به دلیل شکل گیری ارتباط صمیمانه بین آن ها، با وعده قبولی در کنکور پزشکی بدون آزمون، به صورت مداوم مبلغ ۱۳ میلیارد ریال به متهمان پرداخت کرده است .

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: تحقیقات به منظور شناسایی و دستگیری متهمان آغاز و با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، مخفیگاه دو متهم در این خصوص شناسایی و در دو عملیات جداگانه دستگیر شدند.

حافظی گفت: متهمان در تحقیقات به ۱۳ میلیارد ریال کلاهبرداری از طریق وعده قبولی در کنکور پزشکی اعتراف و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. هنوز هم انسانهای ساده لوح پیدا میشوند ، فکر نمیکنه در این اوضاع وانفسا گیرم پزشک شد چقدر باید کار کنه تا این پولها را در بیاورد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا