استان فارسایران

قطار شیراز به تهران ۲۵ گوسفند را له کرد

گوسفند قطار شیراز

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس با اعلام این خبر گفت: در برخورد قطار با گله گوسفندان در محدوده راه آهن شیراز‎-تهران، ۲۵ راس گوسفند تلف شدند.

به گزارش اول فارس، سرهنگ “کاووس محمدی”  بیان کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برخورد قطار با گله گوسفندان در محدوده راه آهن شیراز-تهران، بلافاصله ماموران برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: ماموران در بررسی‌های اولیه مطلع شدند که قطار با گله احشام به هنگام عبور از ریل به شدت برخورد و بر اثر آن ۲۵ راس گوسفند تلف شده است.

معاون اجتماعی پلیس فارس، گفت: به استناد ماده ۱۴ قانون ایمنی راه و راه آهن، عبور انسان و هرگونه وسیله نقلیه و احشام بر روی خطوط راه آهن در غیر محل‌های مجاز ممنوع است و متخلف مسئول هرگونه پیشامد و خسارت وارده می‌باشد.

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. اگه تا گرم بودن چوپان سرشون رو میبرید تلف نمیشدن بیچاره فک کرده دیه خوبی میدنش نمیدونسته جریمه هم داره

  2. چوپانی که ابا و اجداد ش از این مسیر عبور می ک زدند بر قطار مقدم هستند …..

  3. حیوان بیچاره اگه سرش رو نبرن حماقت چوپان سرشون روبه باد میده.آخه اونجا جای چرای گوسفندبوده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا