شهروند

قطعی‌های مکرر و بی‌برنامه برق در شیراز صدای شهروندان را درآورد

شیراز، اول فارس – با اوج‌گیری دمای هوا در روزهای اخیر، شهروندان شیرازی از قطعی‌های مکرر، طولانی و بی‌برنامه برق در مناطق مختلف شهر به شدت گلایه دارند. این قطعی‌ها که اغلب بدون اطلاع‌رسانی قبلی صورت می‌گیرد، موجب سرگردانی مردم، آسیب به لوازم خانگی و نارضایتی عمومی شده است.

یکی از شهروندان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: “حداقل انتظار مردم شیراز این است که شرکت توزیع برق برنامه قطعی‌ها را اعلام و به آن پایبند باشد. ما در میانرود روزی ۲ تا ۴ ساعت برق نداریم و هیچ برنامه‌ای هم برای ما نفرستاده‌اند. این وضعیت در گرما واقعاً طاقت‌فرساست و وسایل خانگی ما در معرض سوختن قرار دارند.” وی افزود که حتی در مواردی که اعلام می‌شود برق دو ساعت قطع خواهد بود، پس از وصل شدن مجدداً در زمان‌های نامشخص دیگری قطع می‌شود.

یک خانم خانه‌دار نیز به اتفاق مشابهی اشاره کرد و گفت: “در حالی که فرزندم مشغول تماشای تلویزیون بود، با قطع ناگهانی و مجدد برق، تلویزیون خانه‌مان سوخت. چه کسی پاسخگوی این خسارات است؟”

شهروندی دیگر از شهرک قصر قمشه نیز از وضعیت وخیم قطعی برق در این منطقه خبر داد و گفت که برق در این شهرک روزانه سه تا چهار بار و خارج از نوبت‌بندی معمول قطع می‌شود که مردم را در بلاتکلیفی کامل قرار داده است.

به نظر می‌رسد موج نارضایتی گسترده‌ای در میان مردم شیراز نسبت به این قطعی‌های غیرعادی و بی‌برنامه برق وجود دارد. با توجه به گرمای شدید هوا و قیمت‌های سرسام‌آور لوازم خانگی برقی، از مسئولین مربوطه انتظار می‌رود تمهیدات لازم برای پیشگیری از وارد آمدن خسارت به شهروندان و اطلاع‌رسانی منظم در خصوص قطعی‌ها را در دستور کار قرار دهند.

نوشته های مشابه

‫۶ دیدگاه ها

  1. قطع بی برنامه و بدون اطلاع قبلی مردم را دچار مشکل میکند… اصلاً نباید کشوری با این همه سرمایه دچار مشکل قطعی برق باشد .. حالا مسئولین بی عرضه نمی‌توانند مشکل گشای مردم باشند به جهنم . لطف کنند مشکلی بر مشکلات مردم اضافه نکنند ..حقوقی که مسئولین می‌گیرند حرام است حرام ….. خدا لعنت کنه همه کسانی که برای مردم مشکل درست میکنند

  2. لطفا قطعی برق را از ۲ ساعت به ۴ تا ۶ ساعت افزایش دهید تا خوب … بشه شاید از گرما سر عقل اومدیم
    ممنون از شما

  3. میخوان قطع کنند اشکالی ندارد اولا برای همه اهالی یک منطقه عادلانه قطع شود ثانیا طبق برنامه باشد نه اینکه هر وقت دلشان خواست ، در شهرک بهاران صدرا بخشی از شهرک بنا به دلایلی که برای اهالی روشن است اصلا برق قطع نمیشود و برای بقیه روزی دو ساعت و بلکه بیشتر . یعنی در قطع برق هم اشخاص با نفوذ از نعمت برق دایم برخوردار هستند

  4. گندشو درآوردن
    بی برنامه
    اصلا براشون مهم نیست هوا گرمه
    مریض هست
    بچه کوچیک هست
    جالبه ک با این حجم بی برقی قبض هم صادر میکنن
    با چ رویی
    کاش ادعا نداشتن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا