ماجرای استفاده از گوشت خوک در سوسیس و کالباس در شیراز

مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اخیراً یک محصول فرآوری‌شده گوشتی که از گوشت خوک در آن استفاده شده بود شناسایی و سریعاً به مراجع قضایی گزارش شد. به گزارش اول فارس، محمدمهدی رزم‌جو در توضیح این مطلب گفت: این محصول قاچاق و غیربهداشتی بود اما محصولات تولیدشده داخلی […]

مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اخیراً یک محصول فرآوری‌شده گوشتی که از گوشت خوک در آن استفاده شده بود شناسایی و سریعاً به مراجع قضایی گزارش شد.

به گزارش اول فارس، محمدمهدی رزم‌جو در توضیح این مطلب گفت: این محصول قاچاق و غیربهداشتی بود اما محصولات تولیدشده داخلی رصد می‌شوند. استفاده از ضایعات مرغ یا گوشت برخی حیوانات در تولید سوسیس و همبرگر چندان صحت ندارد و گاهی اغراق می‌شود.

قیمت پایین محصولات بهداشتی و آرایشی یکی از علائم قاچاق بودن کالای عرضه‌شده و هشداری برای استفاده نکردن از چنین محصولاتی است، چراکه انواع آسیب‌ها را به دنبال خواهد داشت.

مطالب مرتبط

جریمه ۲ میلیارد تومانی مسافر عازم خارج از کشور در فرودگاه شیراز

دفاع جانانه رئیس شورای اسلامی شیراز از شهرداری اسدی: سازمان بازرسی جلوی کار را گرفته است

کشف خودرو بنز قاچاق از انبار خانه‌ای در یکی از محله‌های شیراز

نظرات