آخرین اخبارایرانخبر اولسلامت

ماجرای استفاده از گوشت خوک در سوسیس و کالباس در شیراز

مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اخیراً یک محصول فرآوری‌شده گوشتی که از گوشت خوک در آن استفاده شده بود شناسایی و سریعاً به مراجع قضایی گزارش شد.

به گزارش اول فارس، محمدمهدی رزم‌جو در توضیح این مطلب گفت: این محصول قاچاق و غیربهداشتی بود اما محصولات تولیدشده داخلی رصد می‌شوند. استفاده از ضایعات مرغ یا گوشت برخی حیوانات در تولید سوسیس و همبرگر چندان صحت ندارد و گاهی اغراق می‌شود.

قیمت پایین محصولات بهداشتی و آرایشی یکی از علائم قاچاق بودن کالای عرضه‌شده و هشداری برای استفاده نکردن از چنین محصولاتی است، چراکه انواع آسیب‌ها را به دنبال خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا