محبوب ترین بازیگران خانم و آقای ایرانی توسط دختران وپسران

برترین ها : این یک مطلب درباره جذاب‌ترین ستاره‌های ایرانی به تفکیک هنر پیشه های زن ومرد است . ترانه علیدوستی «ترانه علیدوستی» دی ماه سال ۱۳۶۲ در تهران متولد شد. در دوره‌ی دبیرستان مشغول تحصیل در رشته‌ی علوم تجربی بود که در کلاس‌های بازیگری امین تارخ ثبت نام کرد. سال ۱۳۷۹ از طریق همین […]

برترین ها : این یک مطلب درباره جذاب‌ترین ستاره‌های ایرانی به تفکیک هنر پیشه های زن ومرد است .

ترانه علیدوستی

«ترانه علیدوستی» دی ماه سال ۱۳۶۲ در تهران متولد شد. در دوره‌ی دبیرستان مشغول تحصیل در رشته‌ی علوم تجربی بود که در کلاس‌های بازیگری امین تارخ ثبت نام کرد. سال ۱۳۷۹ از طریق همین کلاس‌ها برای بازی در نقش «ترانه پرنیان» در فیلم «من ترانه ۱۵ سال دارم» انتخاب شد.

پسرکُش‌های ایرانی:

او برای بازی در فیلم «من ترانه ۱۵ سال دارم» جایزه‌ی سیمرغ بلورین بیستمین جشنواره‌ی فیلم فجر، جایزه‌ی نخل زرین از سومین جشنواره‌ی اجتماعی آبادان، جایزه‌ی منتقدین و نویسندگان سینمای ایران را دریافت کرد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «درباره الی»، «فروشنده»، «چهارشنبه سوری»


مهتاب کرامتی

«مهتاب کرامتی» در ۲۵ مهر ۱۳۴۹ در تهران متولد شد. او مدرک کارشناسی خود را در رشته میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد اسلامی کسب کرد.

پسرکُش‌های ایرانی:

او به عنوان تهیه کننده در فیلم «صفر تا سکو» حضور داشت و در سال ۱۳۸۵ به عنوان سفیر صلح یونیسف انتخاب شد. او برای بازی در فیلم «بیست» بهترین بازیگر نقش مکمل زن در بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر شد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «بیست»، «عصر یخبندان»


هدیه تهرانی

«هدیه تهرانی» متولد سال ۱۳۵۱ در تهران است. «هدیه تهرانی» اولین بار برای بازی در فیلم «روز واقعه» انتخاب شد، اما بعد‌ها «لادن مستوفی» جای او را گرفت. شروع کارنامه بازیگری وی با بازی در فیلم «سلطان» به کارگردانی «مسعود کیمیایی» در سال ۱۳۷۵ بود.

پسرکُش‌های ایرانی:

«هدیه تهرانی» در شهریور ۱۳۹۲ به سمت نایب رئیس کمیته بانوان تای چی چوان منصوب شد. «هدیه تهرانی» برنده دو سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر است.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از:  «چهارشنبه سوری»، «قرمز»، «کاغذ بی خط»، «شوکران»


نیکی کریمی

«نیکی کریمی» متولد ۱۳۵۰ تهران، دارای مدرک دیپلم است. وی فعالیت سینمایی از سال ۱۳۶۸ با بازی در فیلم «وسوسه» به کارگردانی «جمشید حیدری» آغاز کرد. فیلم کوتاه «داشتن و نداشتن» نخستین تجربه کارگردانی اوست.

پسرکُش‌های ایرانی:

او با دومین تجربه حرفه‌ای اش در فیلم سینمایی «عروس» سال ۱۳۶۹ با «ابوالفضل پورعرب» به عنوان اولین ستارگان سینمای پس از انقلاب به اوج شهرت رسید. «نیکی کریمی» بهترین بازیگر زن برای فیلم‌های «دیوانه‌ای از قفس پرید»،«واکنش پنجم»در جشنواره فیلم فجر می‌باشد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «دوزن»، «سارا»


ساره بیات

«ساره بیات» در ۱۴ مهر ۱۳۵۸ در تهران به دنیا آمد. «بیات» از سال ۸۰ وارد تئاتر شد و به مدت دو سال در این حرفه کار کرد. او بعد از گرفتن مدرک بازیگری از مؤسسه کارنامه به مجموعه «یک مشت پر عقاب» دعوت شد.

پسرکُش‌های ایرانی:

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «جدایی نادر از سیمین»، «ناهید»


پانته‌آ پناهی‌ها

«پانته‌آ پناهی‌ها» متولد سال ۱۳۵۶ در تهران است. وی فارغ التحصیل رشته کارگردانی سینما از موسسه آموزش عالی سوره است. وی فعالیت سینمایی خود را در مقام منشی صحنه از سال ۱۳۸۰ با فیلم «شام آخر» آغاز کرد.

پسرکُش‌های ایرانی:

  او اولین کار حرفه‌ای اش در بازیگری فیلم «گس» به کارگردانی کیارش اسدی زاده بود.  

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «من دیه گو مارادونا هستم»، «نفس»


سحر دولتشاهی

«سحر دولتشاهی» متولد ۱۶ مهر ۱۳۵۸ در تهران، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون است. وی مدرک کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره و کارشناسی مترجمی زبان فرانسه دارد. او بازیگری را از تئاتر در سال ۱۳۷۹ آغاز کرد، «سحر دولتشاهی» برای اولین بار با ایفای نقش در فیلم سینمایی «چهارشنبه سوری» در سال ۱۳۸۴ به کارگردانی «اصغر فرهادی» توانست سینما را تجربه کند.

پسرکُش‌های ایرانی:

«سحر دولتشاهی» توانست برای بازی در فیلم «عصر یخبندان» در سی و سومین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر و برای بازی در فیلم‌های «عرق سرد» و «چهارراه استانبول» در سی و ششمین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را به دست بیاورد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «عرق سرد»، «عصر یخبندان»


لیلا حاتمی

«لیلا حاتمی» در ۹ مهر ۱۳۵۱ در تهران به‌دنیا آمد. پدرش «علی حاتمی» کارگردان بزرگ سینمای ایران بود و مادرش «زری خوشکام» بازیگر سینمای قبل و بعد از انقلاب است.

پسرکُش‌های ایرانی:

«لیلا حاتمی» کار خود در سینما را با حضور در فیلم‌های پدرش آغاز کرد. اولین حضور او در دوازده سالگی و بازی در فیلم «کمال‌الملک» است.  «حاتمی» تا کنون دو بار برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر برای فیلم‌های «رگ خواب» و «بی پولی» شده‌است.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «لیلا»، «رگ خواب»، «آب و آتش»، «بی پولی»


طناز طباطبایی

«طناز طباطبایی» متولد ۱۳۶۲ در تهران است. وی فارغ التحصیل رشته کارگردانی تئاتر است. او فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال ۱۳۸۳ با فیلم «دیشب بابا تو دیدم آیدا» آغاز کرد. 

پسرکُش‌های ایرانی:

او با سریال «میوه ممنوعه» در سال ۸۵ به شهرت رسید او سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را در سی و هشتمین جشنواره فجر برای ایفای نقش در فیلم «شنای پروانه» دریافت کرد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «مرهم»، «رخ دیوانه»، «شنای پروانه»


بهاره کیان افشار

«بهاره کیان افشار» متولد ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۴ در تهران است. او فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر می‌باشد که کنار بازیگری، کار دکوراسیون و تبلیغات می‌کند و ترانه سرایی هم کرده است.

پسرکُش‌های ایرانی:

او  بازیگری را با گروه تئاتر «آزیتا حاجیان» در ماه‌های اول سال ۸۳ شروع کرد و با معرفی به «محمدرضا شریفی نیا» در سال ۱۳۸۵ برای اولین بار جلوی دوربین سریال «کلاه پهلوی» ظاهر شد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «پسر کشی»


دیبا زاهدی

«دیبا زاهدی» متولد ۷ آذر ۱۳۶۸ در تهران است. او در دانشگاه معماری خوانده است و در کلاس‌های بازیگری «حمید سمندریان»، «مهتاب نصیرپور» و «محمد رحمانیان» شرکت کرد.

پسرکُش‌های ایرانی:

«دیبا زاهدی» برای اولین بار در سال ۱۳۹۲ با بازی در فیلم «پنج ستاره» سینما را تجربه کرد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «پنج ستاره»


الناز شاکردوست

«الناز شاکردوست» در ۶ تیر ۱۳۶۳ در تهران به‌دنیا آمد. «الناز شاکردوست» در سن نوزده سالگی با اولین فیلم سینمایی خود «گل یخ» به کارگردانی «کیومرث پوراحمد» پا به عرصه سینما گذاشت. او برای بازی در  فیلم «شبی که ماه کامل شد»، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را از جشنواره فجر دریافت کرد.

پسرکُش‌های ایرانی:

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «خفگی» ، «شبی که ماه کامل شد»


مهناز افشار

«مهناز افشار» در ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ در تهران به دنیا آمد. «مهناز افشار» بازیگری را از سال ۱۳۷۷ با بازی در مجموعه «گمشده» ساخته «مسعود نوابی» در تلویزیون آغاز کرد. 

پسرکُش‌های ایرانی:

در همان سال با فیلم سینمایی «دوستان» همزمان به سینما هم ورود پیدا کرد. او برای ایفای نقش در فیلم «سعادت‌آباد»، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره فجر به دست آورد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «سعادت آباد»، «نهنگ عنبر»، «برف روی کاج ‌ها

محمدرضا گلزار

«محمدرضا گلزار» متولد ۱ فروردین ۱۳۵۶ در تهران و فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی مکانیک سیالات از دانشگاه آزاد است.

دخترکُش‌های ایرانی:

فعالیت هنری اش را با نوازندگی گیتار در گروه موسیقی «آریان» آغاز کرد. «گلزار» در سال ۱۳۸۰ برای نخستین بار در فیلم «سام و نرگس» ساخته «ایرج قادری» بازیگری سینما را تجربه کرد. او بجز بازیگری، خواننده و نوازنده گیتار،پرکاشن می‌باشد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «شام آخر»، «بوتیک»


شهاب حسینی

«سیدشهاب الدین حسینی» در سال ۱۳۵۲ در تهران متولد شد و تحصیلات خود را بصورت ناتمام در رشته روانشناسی رها کرد. از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را بطور حرفه‌ای آغاز کرد و در عرصه‌های مختلف هنری به ایفای نقش پرداخت. او در سال ۱۳۷۹ با سریال «پس از باران» پا به عرصه بازیگری گذاشت.

دخترکُش‌های ایرانی:

«شهاب حسینی» در سال ۱۳۸۰ با بازی در فیلم «رخساره» ساخته «امیر قویدل» وارد سینما شد. وی اولین سیمرغ خود را برای بازی در فیلم «سوپر استار» دریافت کرد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «جدایی نادر ازسیمین»، «فروشنده»، «درباره الی»، «سوپر استار»


پدرام شریفی

«پدرام شریفی» متولد سال ۱۳۶۶ بازیگر ایرانی است. فعالیت خود را در بازیگری با تئاتر شروع کرده‌است. «پدرام شریفی» را «شهرام مکری» با فیلم «ماهی و گربه» به سینما معرفی کرد.

دخترکُش‌های ایرانی:

«شریفی» در جشنواره فیلم فجر سال ۹۴ در سه تا از مهم‌ترین فیلم‌های سال حضور پیدا می‌کند و در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر به چهره‌ای آشنا تبدیل می‌شود. او در این سال در فیلم‌های مهم «بادیگارد»، «سیانور» و «متولد ۶۵» ایفای نقش می‌کند.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «متولد ۶۵»


امیر جدیدی

«امیر جدیدی» متولد ۳۱ خرداد ۱۳۶۳ در تهران است. او مدرک کارشناسی مهندسی صنایع و کارشناسی ارشد مدیریت MBA از دانشگاه آزاد دارد. «امیر جدیدی» مربی تنیس «هومن سیدی» بود و با هم دوست بودند. «هومن سیدی»، او را تشویق به بازیگری می‌کند و برای اولین تجربه‌اش از وی برای بازی در فیلم سینمایی «آفریقا» به کارگردانی خودش در سال ۱۳۸۹ دعوت می‌کند.

دخترکُش‌های ایرانی:

او تابحال موفق به دریافت یک سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم‌های «عرق سرد» و «تنگه ابوقریب» شده است. او در تئاتر هم به فعالیت پرداخت و در زمینه بازیگری تئاتر هم توانست افتخاراتی را کسب کند که از میان آن‌ها می‌توان به برنده تندیس بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «من»، «سیزده»، «اژدها وارد می‌شود»، «رخ دیوانه»، «عرق سرد»


پارسا پیروزفر

«پارسا پیروزفر» متولد ۱۳۵۱ در تهران است. او فارغ‌التحصیل نقاشی از دانشکده هنر‌های پردیس دانشگاه تهران است. از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۴ در تئاتر‌های دانشجویی و تئاتر عروسکی به بازی پرداخت. فیلم «پری» نخستین تجربه‌ی او در عرصه‌ی بازیگری است.

دخترکُش‌های ایرانی:

در سال ۱۳۹۴ «پارسا پیروزفر» نمایش ۸ اپیزودی ماتریوشکا را که خود بر اساس داستان‌های کوتاه آنتون چخوف ترجمه کرد، به صورت تک نفره به اجرا درآورد. این نمایش توانست برنده تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل جشنواره فجر شود.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «شیدا»، «نقاب»، «مهمان مامان»، «اشک سرما»


حامد بهداد

«حامد بهداد» در ۲۶ آبان ماه ۱۳۵۲ در مشهد به دنیا آمد. پس از پایان دبیرستان در رشته بازیگری تئاتر در دانشگاه آزاد تهران به ادامه تحصیل مشغول شد. در همین دوره در کلاس‌های بازیگری حمید سمندریان هم شرکت می‌کند.

دخترکُش‌های ایرانی:

در همان دوران دانشجویی در چند تئاتر مختلف و فیلم کوتاه بازی کرد تا اینکه توسط «رامبد جوان» به «همایون اسعدیان» معرفی شد تا اولین حضور خود در سینمای حرفه‌ای را با فیلم «آخر بازی» تجربه کند. در سال ۱۳۸۹ با ایفای نقش ناصر در فیلم سینمایی «جرم» ساخته «مسعود کیمیایی» توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر به دست آورد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «بوتیک»، «قصر شیرین»، «جرم»، «آرایش غلیظ»


فریبرز عرب نیا

«فریبرز عرب نیا» در سال ۱۳۴۳ در تهران متولد شد. او پس از گذراندن تحصیلات دانشگاهی و دوره‌های تخصصی تئاتر و سینما به شکل حرفه‌ای وارد کار شد و تئاتر را در کانون تئاتر تجربی زیر نظر استاد «حمید سمندریان» و سینما را در دوره‌ای دو ساله در مجتمع آموزشی سینما آموخت.

دخترکُش‌های ایرانی:

«فریبرز عرب‌نیا» تا قبل از سال ۱۳۷۴ در چندین فیلم بازی کرده بود، اما هیچگاه نتوانست توانایی‌هایش را به معرض نمایش بگذارد وقتی از طرف «مسعود کیمیایی» برای بازی در فیلم «ضیافت» از او دعوت شد، همگان بر این عقیده بودند که کیمیایی قهرمان خود را یافته‌است.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «سلطان»، «شوکران»


امیر آقایی

«امیر آقایی» متولد ۱۰ مرداد ۱۳۵۴ در ارومیه است. «امیر آقایی» از ابتدا به بازیگری و سینما علاقه داشت و در دانشگاه در رشته تئاتر قبول شد و کارش را با تئاتر آغاز کرد. وی برای اولین بار با بازی در سریال تلویزیونی «خاک سرخ» به کارگردانی «ابراهیم حاتمی‌کیا» در سال ۱۳۸۰ پا به عرصه تصویر گذاشت.

دخترکُش‌های ایرانی:

او سینما را برای اولین بار با بازی در فیلم سینمایی «ارتفاع پست» به کارگردانی «ابراهیم حاتمی‌کیا» و با همکاری «اصغر فرهادی» در سال ۱۳۸۰ تجربه کرد. او برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «شنای پروانه» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «شنای پروانه»، «بدون تاریخ،بدون امضا»


نوید محمدزاده

«نوید محمدزاده» در فروردین ماه سال ۱۳۶۵ در شهر ایلام متولد شد. او تا سال ۸۶ فعالیت حرفه‌ای نداشته، اما در این سال در فیلم «در میان ابرها» به کارگردانی «روح الله حجازی» در نقش مکمل مرد بازی کرده است.

دخترکُش‌های ایرانی:

«نوید محمدزاده » دوبار پیاپی موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر و همچنین تندیس بهترین بازیگر مرد جشن حافظ گردیده‌است.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «عصبانی نیستم»، «ابد ویک روز»، «متری شش ونیم»، «سرخپوست»، «مغزهای کوچک زنگ زده»


امیرحسین آرمان

«امیرحسن آرمان» متولد ۱۴ آبان ۱۳۶۱ در تهران است. وی فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال ۱۳۸۵ با فیلم «هدف اصلی» آغاز کرد.

دخترکُش‌های ایرانی:

این بازیگر علاوه بر بازیگری در حرفه مدلینگ،خوانندگی و موسیقی هم فعالیت دارد و تا به حال چندین قطعه از وی منتشر شده است.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «برف روی شیروانی داغ»


محمدرضا فروتن

«محمدرضا فروتن» متولد ۷ دی ۱۳۴۷ و دکتری روان‌شناسی بالینی ازدانشگاه آزاد است. او در چند سال اول شروع فعالیتش، پس از آموزش در کلاس‌های آزاد بازیگری زیر نظر «حمید سمندریان»، در اوایل دهه ۱۳۷۰ نقش کوتاهی در فیلم با نام «هدف» ایفا کرد.

دخترکُش‌های ایرانی:

او برای بازی درخشان در فیلم «قرمز» جایزه سیمرغ بلورین هفدهمین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد.

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «قرمز»، «دوزن»، «شب یلدا»، «زیر پوست شهر»


مهرداد صدیقیان

«مهرداد صدیقیان» متولد ۱۳۶۷ در تهران است. وی فعالیت سینمایی خود را در مقام بازیگری از سال ۱۳۸۴ با فیلم «عصر جمعه» آغاز کرد. با بازی در فیلم «اتوبوس شب» به شهرت رسید.

دخترکُش‌های ایرانی:

بهترین فیلم‌های او عبارتند از: «اتوبوس شب»، «عصر جمعه»


بهرام رادان

«بهرام رادان» در ۸ اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ در تهران متولد شد. او فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد. او دوره بازیگری را در سال ۱۳۷۸ و در آموزشگاه هیوا فیلم گذراند.

دخترکُش‌های ایرانی:

در اولین حضور سینمایی تنها به واسطه چهره اش شناخته شد و «شور عشق» به سومین فیلم پرفروش آن سال تبدیل شد. «بهرام رادان» در همان سال در دو فیلم دیگر به نام‌های «آواز قو» و «آبی» جلوی دوربین رفت.

مطالب مرتبط

شیاد اینترنتی و مزاحم اینستاگرامی بازیگر زن مشهور دستگیر شد

۶ بازیگر زن ایرانی که تیپ و استایل شان اجق وجق است

این زن در جستجوی پدر و مادر واقعی اش است کُمکش کنید+عکس

نظرات