استان فارس

محمدجواد عسکری خطاب به مدیران جهاد کشاورزی فارس: تخلفات را گزارش دهید

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، محمدجواد عسکری، در شیراز تأکید کرد که مدیران جهاد کشاورزی مسئول مستقیم ذخیره‌سازی و توزیع کالاهای اساسی در شهرستان‌ها هستند.

به گزارش اول فارس، رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، خطاب به مدیران جهاد کشاورزی شهرستان های استان فارس بر ضرورت تنظیم بازار و ذخیره سازی کالاهای اساسی تاکید کرد.

محمدجواد عسکری در نشست ستاد امنیت غذایی استان فارس که با هدف اجرای منویات مقام معظم رهبری برگزار شد، بیان کرد: تامین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم دستور رهبری است و ما موظف به اجرای آن هستیم.

به گفته این مقام مسئول؛ مسئولیت ذخیره و توزیع اقلام اساسی بر عهده مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها است و کمیسیون کشاورزی نیز حمایت های لازم را خواهد داشت.

وی افزود: اگر در جایی تخلفی صورت گرفت، مسئولین را در سطح استان مطلع کنید، شما نیز با برنامه‌ریزی، شجاعانه و قاطعانه در راستای مباحث مدنظر جلو بروید.

عسکری با بیان اینکه خوشبختانه در روزهای اخیر مدیران در سطح شهرستان‌ها و ادارات تابعه در جریان دستورات اخیر مقام‌معظم رهبری قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: همه مدیران آمادگی کامل برای ارائه گزارش و اجرای مطلوب ماموریت‌های محوله را داشته باشند.

شما هم نظر بدهید

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. کجا جلو تخلفات گرفته میشه اخه.بیاید تا من روزنه هایی نشونتون بدم‌ک هفته ای میلیاردها تومن بابت رشوه رد و بدل میشه..حرف الکی نزنید و سیاست بیخودی ندید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا