آیین تکریم و معارفه مدیران کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان فارس با حضور رئیس سازمان حمل و نقل جاده ای کشور برگزار شد و علیرضا راستیار به عنوان مدیر کل جدید راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس معرفی شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس گفت: بیش از ۹۰ درصد از حمل و نقل کشور امروز در بستر راهها و بخش حمل ونقل جادهای صورت می گیرد.
به گزارش اول فارس ، علیرضا راستیار در مراسم نودیع ومعارفه مدیران سابق و جدید راهداری و حمل و نقل جادهای فارس با قدردانی از مجموعه بزرگ وزارت راه و شهرسازی کشور به خصوص سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، افزود: امروزه ۹ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور سهم و دستاورد بخش حمل و نقل است، بر همین مبنا ما باتفاق تمامی همکاران خدوم و ایثارگرمان در استان پهناور فارس تمام تلاش خود را برای رشد و توسعه این استان در شاخصهای حمل و نقلی به کار می گیریم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس خاطرنشان کرد: با تقویت فضای تعامل و همدلی با تمامی فعالان در این بخش و همچنین با همراهی مدیریت ارشد استان و سایر دستگاههای اجرایی به این مهم دست خواهیم یافت.
علیرضا راستیار با بیان اینکه بخش راهداری و حمل ونقل جادهای استان فارس امروز نیاز به دید توسعهای دارید یادآور شد: آن هم توسعه جامع؛ به این معنا که اگر برای زدودن چهره محرومیت از بخشهای دورافتاده به دنبال ساخت و توسعه راههای روستایی و فرعی هستیم نباید از توسعه سیستمهای هوشمند حمل و نقل جادهای غافل شویم و یا مقوله پر اهمیت ارتقا ایمنی در راههای شریانی مان را فراموش کنیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس تاکید کرد: اگر به دنبال نگهداری از ۵۰ هزار کیلومتر راه همسنگ به عنوان ارزشمندترین سرمایه زیرساختی استان هستیم، باید همزمان از سرمایههای انسانی و زیرساختی نیز در بخشهای حمل و نقل کالا و مسافر نیز مراقبت کنیم و دایما به دنبال رشد و تقویت این بخش باشیم.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: بیش از ۸۰ درصد بار و مسافر کشور از طریق جاده ها جابجا می شوند.
داریوش امانی با اشاره به اینکه ایمنی به عنوان اولویت اصلی سازمان است بیان کرد: درحال حاضر ۲۲۱ هزار کیلومتر راه داریم که حفظ این سرمایه و مدیریت آن کار بزرگی است.
وی گفت: درحال حاضر ۳ هزار همت ارزش راه های ما است که براساس شاخص های جهانی هزینه نگه داری راه ها چندبرابر است و ۳۵ هزار میلیارد تومان هزینه نگه داری راه ها است.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در خصوص ایجاد درآمدهای پایدار برای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای پیش بینی شده است، عنوان کرد: تلاش شد تا با افزایش اعتبارات بحث هوشمندسازی، روکش، آسفالت، خط کشی و … در دستور کار قرار بگیرد.
امانی با اشاره به تلاش برای افزایش دورین ها در جاده ها و توافق با پلیس برای تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه عنوان کرد: تا پایان سال مناقصه برگزار می شود و جمع دوربین ها درحال حاضر ۲ هزار ۱۰۰ دوربین است که ۱۰۰ درصد افزایش خواهد یافت و بنا شد که از منابع بانک ها و سرمایه گذاری بخش خصوصی باشد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به مسائلی که با آن روبرو هستیم و تحریم های ظالمانه بیان کرد: با همین شرایط سخت رانندگان به عنوان سربازان گمنام اقتصادی در شرکت ها ودر بخش مسافر و بار عاشقانه کار کردند
وی با بیان اینکه سال ۹۸ جابجایی ۲میلیون و ۷۰۰ هزار زائر در اربعین را داشتیم، عنوان کرد: امسال هم با تاکیدات مقام معظم رهبری و توافقات صورت گرفته پیش بینی می شود بالای ۵ میلیون زائر داشته باشیم و ۳۰۰ هزار زائر خارجی به ویژه از پاکستان داشته باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از نقطه صفر مرزی متعهد هستیم که زائر برود و به سلامت برگردانیم، خاطرنشان کرد: این مهم با تلاش بخش مسافر و رانندگان محقق می شود لذا باید تلاش کرد تا مشکلات اقتصادی رانندگان برطرف شود.
امانی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد افزایش ترانزیت در سال گذشته داشتهایم، یادآور شد: همچنین تعاملات با کشورهای همسایه و مراودات اقتصادی و تجاری و مسافر بنا به فرمایش داشته ایم و در سه ماه امسال نسبت به پارسال ۳۵ درصد افزایش ترانزیت داشته ایم که هدفگذاری روی بحث ۲۰ میلیون تن است.
وی گفت: در موضوع سیل اخیر نیز نیروهای راهداری بر بازگشایی جاده ها مسیرهای روستایی و پاکسازی معابر کمک شایانی داشتند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به تکریم از مدیر سابق راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس بیان کرد: افراد برمبنای شایسته سالاری در ستاد سازمان قرار می گیرند و کما اینکه در گذشته این ملاک رعایت شد، هم اکنون برمبنای شایسته گزینی در بدنه سازمان، مدیرکل جدید نیز انتخاب شد.
صبح امروز احداث و بهسازی ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی طی ۱۰۰ روز در استان فارس آغاز شد.
بر اساس این گزارش، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس در روند این رخداد که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و استاندار فارس انجام شد هدف از اجرای این طرح را یکپارچهسازی و مرمت راههای استان با استفاده از همافزایی توان عنوان کرد و اظهار داشت: در این عملیات از امکانات و ماشینآلات استان استفاده میشود.
علیرضا راستیار، افزود: در استان فارس ۱۵۰۰ کیلومتر بزرگراه، ۲۷۰۰ کیلومتر راه فرعی، ۲۱۰۰ کیلومتر راه اصلی و ۱۱۰۰ کیلومتر راه روستایی داریم.
وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح با هدف یکپارچهسازی راههای استان به ۴۵۰۰ تن قیر و اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد ریال نیاز داریم.
مدیرکل راهداری فارس افزود: طی این عملیات ۱۰۰ روزه ۳۷ پروژه به طول ۱۰۰ کیلومتر در نقاط مختلف استان اجرایی خواهد شد که بهصورت هفتگی مورد رصد قرار میگیرد و در بازه زمانی یکم مردادماه تا ۱۰ آبانماه انجام خواهد شد.
وی افزود: استان فارس ۳۷ شهرستان، ۹۷ بخش و ۱۲۰ شهر دارد که ۱۵۶ روستا به طول ۱۵۶ کیلومتر، دارای ۶ هزار و ۱۹۳ خانوار فاقد راه آسفالته است که در این طرح دیده شدهاند.
راستیار، جذب حداکثری بودجه و اعتبارات، بسیج نیروها و افزایش توان خدمات رسانی و کمک به مناطق کمبرخوردار را از مزایای این طرح عنوان کرد.
منصور
تاریخ : ۱۲ - مرداد - ۱۴۰۱
تبریک می گویم.مرد توانمندی است.
محمدی
تاریخ : ۱۲ - مرداد - ۱۴۰۱
راستیار بهترین گزینه برای این کار بود
سیامک
تاریخ : ۱۲ - مرداد - ۱۴۰۱
سیاهپور رفت؟ البته این راستیار از معاونین کاری بود …خدا حفظش کنه
راهدار
تاریخ : ۱۱ - مرداد - ۱۴۰۱
سلام با آرزوی موفقیت برای مدیر جدید. لطفا عکسهای بیشتری بذارید
محسن راستیار
تاریخ : ۱۱ - مرداد - ۱۴۰۱
لطفا گزارش تصویری تودیع و معارفه را در سایت قرار دهید.