استان فارس

مدیر عامل جدید شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس انتصاب شد

«عباس برنهاد» به عنوان سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس منصوب شد.

شرکت شهرک های صنعتی

به گزارش اول فارس ، با حکم معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، «عباس برنهاد» به عنوان سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس منصوب شد.

رضا انصاری، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، «عباس برنهاد» را به عنوان سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس منصوب کرد.

در بخشی از حکم صادره آمده است، اهتمام به انجام وظایف محوله در چارچوب ضوابط و در راستای اسناد بالادستی و سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی مورد انتظار است.

پیش از این سید مسعود عظیمی مسئولیت مدیرعاملی شرکت شهرکهای صنعتی فارس را بر عهده داشته که اکنون به افتخار بازنشستگی نائل شده است.

عباس برنهاد، نیز سابقه معاونت برنامه ریزی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس را در کارنامه کاری خود دارد.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به عنوان یک سازمان توسعه‌ای مادر با ۳۱ شرکت استانی در سراسر کشور متولی توسعه صنایع کوچک و متوسط و  زیر ساخت‌های احداث واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا