مردی که نفوذ زیادی داشت در جنوب فارس دستگیر شد
فرمانده انتظامی لارستان از دستگیری کلاهبردار تحت عنوان وکیل در امور اداری،بانکی و قضائی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش اول فارس ، سرهنگ “سیدمحمد یوسفی” با اعلام این خبر اعلام کرد: برابر گزارشات واصله، شخصی خود را به عنوان وکیل معرفی و مدعی است در امورات قضائی، اداری و بانکی دارای نفوذ زیادی است و هرگونه اقدام قضائی را به نتیجه مثبت میرسانم که بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی تحقیقات خود را آغاز و موفق شدند فرد کلاهبردار را شناسایی و در یک عملیات ضربتی وی را در مخفیگاهش به همراه مدارک جعلی و یک قبضه اسلحه کلت کمری در طراف شهر لارستان دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی لارستان با بیان اینکه متهم در بازجویی اولیه به ۲۰ فقره کلاهبرداری اقرار کرد، تصریح کرد: فرد دستگیر شده پس از تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شد.
یعنی واقعا خاک بر سرتون خیلی مزخرفین
خیلی کثافتی تیتر دزدی هم مد شد خاک برسرت نجاست
واقعا مسخرهست
خاک بر سر ردروغگوتون
واقعا هدفتون از این محتوای کثیف واون متن چی بود..متاسفم
واقعا تاسف آوره
مردم را چی فرض کردید؟!!!!!
بابت تیتری که زدید به گوگل گزارش تخلف شد در جستجو ها نشان داده نشوید
شما بد نیس که مث بعضی جاها از این کارتون که قطعا اشتباهی بوده عذرخواهی کنید و تکرار هم نشه
واقعا مردم رومسخره کردید متاسفیم
این تییتر مزخرف چیه که زدید؟خجالت نمیکشید؟کلاهبردار از کسانی مثل شما کلاهبرداری یاد میگیره.آدم های بی سواد و بی اخلاقی مثل شما که با چرندیات ذهن مردم را مشوش میکنه.شما اینقدر نادان هستید که نمیدونید وکیل از هر یک از این دوکانون که پروانه وکالت بگیره هیچ فرقی نداره و عین هم هستند؟یا غرض ورز و مریض هستید؟
چه ربطی به این تیتری که زده بودید داشت؟
شما هم یه نوع کلاهبردار ید،چون مردم رو فریب میدید تا…..