شگرد عجیب مرد عتیقه فروش برای خالی کردن حساب تهرانی ها

به گزارش اول فارس، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت : تعدادی از شهروندان ضمن مراجعه به پلیس فتا پایتخت مدعی شدند مبالغ زیادی از حسابشان بصورت غیرمجاز برداشت شده است. سرهنگ داود گودرزی خاطرنشان کرد: شکات در اظهارات خود گفتند باتوجه به علاقه ای که به اشیاء تاریخی دارند […]

گنج 1

به گزارش اول فارس، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت : تعدادی از شهروندان ضمن مراجعه به پلیس فتا پایتخت مدعی شدند مبالغ زیادی از حسابشان بصورت غیرمجاز برداشت شده است.

سرهنگ داود گودرزی خاطرنشان کرد: شکات در اظهارات خود گفتند باتوجه به علاقه ای که به اشیاء تاریخی دارند در فضای مجازی در این زمینه جستجو می کردند که با یک کانال تلگرامی فروش اشیاء تاریخی مواجه شده و با دیدن تصاویر و قیمت های مناسب این اشیاء برای خرید آنها ترغیب شده اند.

این مقام انتظامی بیان داشت : موضوع در دستور کار قرار گرفت و در تحقیقات اولیه و مطالعه اظهارات مالباختگان مشخص شد تمامی این افراد جهت خرید اشیاء تاریخی با قیمت های مختلف به این کانال تلگرامی مراجعه کرده و غافل از اینکه گرداننده این کانال با هدایت شکات به یک درگاه بانکی جعلی در انتظار طعمه است اطلاعات بانکی خود را وارد کرده و مورد کلاهبرداری قرار گرفتند.

وی افزود:در ادامه اقدامات پرونده با بررسی های تکمیلی و تلاش های مستمر کارشناسان پلیس فتا پایتخت گرداننده کانال مورد نظر که بیش از بیست هزار عضو داشت شناسایی و هویت وی برای پلیس روشن شد. 

سرهنگ گودرزی خاطر نشان کرد: متخصصان سایبری پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ بعد از تکمیل تحقیقات پرونده و به دست آوردن اطلاعات هویتی و سکونتی مجرم، پس از تشریفات قضایی متهم را که مردی جوان بود در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

این مقام مسئول ادامه داد: این شیاد سایبری پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با مدارک و مستندات جمع آوری شده توسط پلیس به جرم خود اقرار کرد و اظهار داشت با ایجاد یک کانال تلگرامی و با تبلیغات فریبنده و استفاده از تصاویر اینترنتی اشیاء تاریخی کاربران را جذب می کردم و پس از ارسال لینک جعلی اینترنت بانک از حدود ۱۷ نفر به مبلغ مجموعا حدود دو میلیارد ریال اقدام به کلاهبرداری کردم.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان به هویت ها در شبکه های اجتماعی اعتماد نکنید و از در اختیار قرار دادن اطلاعات حساب بانکی خود در فضای مجازی به افراد ناشناس و کسانی که به آنها اطمینان کامل ندارید خودداری کرده و در حفظ اطلاعات بانکی خود نهایت دقت را داشته باشید تا طعمه کلاهبرداری قرار نگیرید و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با مراجعه به سایت www.cyberpolice.ir  موارد را گزارش کنند.

مطالب مرتبط

تصاویر ویران‌کردن یک «گوردخمه» باستانی در مرودشت توسط قاچاقچیان/میراث فرهنگی یگان حفاظت دارد؟

دستگیری جوینده گنج با اشیای عتیقه گرانقیمت در مرودشت

نقشه دختر شارلاتان وقتی در شیراز نتوانست گنج پیدا کند/مینا متولد ۱۳۷۶ است !

نظرات