مرگ بر اثر خونریزی مقعدی ، عارضه جدید کرونای دلتا

به گزارش اول فارس به نقل از ایندیپندنت، بیمارستانی خصوصی در هند از شناسایی پنج مورد ابتلا به خونریزی مقعدی مرتبط با «سیتومگالوویروس»  در میان افرادی که از کووید-۱۹ بهبود یافته بودند، خبر داده است. بنا بر اعلام این بیمارستان در دهلی، دو نفر از این پنج بیمار که ۳۰ تا ۷۰ ساله بودند، خونریزی شدید […]

ویروس دلتا 1

به گزارش اول فارس به نقل از ایندیپندنت، بیمارستانی خصوصی در هند از شناسایی پنج مورد ابتلا به خونریزی مقعدی مرتبط با «سیتومگالوویروس»  در میان افرادی که از کووید-۱۹ بهبود یافته بودند، خبر داده است.

بنا بر اعلام این بیمارستان در دهلی، دو نفر از این پنج بیمار که ۳۰ تا ۷۰ ساله بودند، خونریزی شدید داشتند که یکی از آن‌ها بر اثر خونریزی و ناراحتی «شدید» مرتبط با کووید-۱۹ در ناحیه قفسه سینه جان باخت و یک نفر دیگر هم به عمل جراحی برداشتن بخشی از روده نیاز پیدا کرد. سه نفر باقیمانده با داروهای ضدویروسی درمان شدند.

هیچ‌یک از این پنج نفر قبل از ابتلا به کووید-۱۹ بیماری‌های زمینه‌ای که ایمنی بدنشان را پایین بیاورد نداشتند.

پزشکان می‌گویند که سیتومگالوویروس معمولا در بدن افراد وجود دارد اما تنها وقتی که ایمنی بدن فرد پس از ابتلا به کووید-۱۹ کاهش می‌یابد، به بیماری تبدیل می‌شود.

دکتر آنیل آرورا، مدیر بخش بیماری‌های کبد و پانکراس در بیمارستان فوق گفته است: «تمامی بهبودیافتگان از کووید-۱۹ در صورتی که درد شکمی دارند یا در مدفوع خود خون دیده‌اند، باید فورا به بیمارستان مراجعه کنند.»

قارچ سبز هم به فاجعه شیوع کرونا در هند افزوده شد
او گفت که قارچ سیاه، قارچ سفید و سیتومگالوویروس، عفونت‌هایی فرصت‌طلب‌اند و به دنبال افرادی با ایمنی پایین می‌گردند. سیتومگالوویروس قبلا در بیماران مبتلا به سرطان یا  اچ‌آی‌وی که ایمنی بدنشان ضعیف است، دیده شده بود. نخستین مورد شناخته شده از عفونت «قارچ سبز» نیز در اواسط ماه ژوئن در هند در فردی به ثبت رسید که پس از بهبود از کووید-۱۹ به آن مبتلا شده بود. پزشکان گفتند که او به خونریزی بینی و تب شدید دچار شده بود.

پیش‌تر پژوهشگران گفته بودند که علائم کووید-۱۹ رو به تغییر است و بر خلاف علائم شناخته‌شده قدیمی کووید-۱۹ از جمله سرفه، تب و از دست دادن بویایی، اکنون مواردی چون سردرد، گلودرد و آبریزش بینی را هم شامل می‌شود.

تصور می‌شود که این مسئله با گونه جهش‌یافته دلتا مرتبط باشد که اکنون در اروپا نیز مشاهده شده است و ۹۰ درصد موارد ابتلا به کووید‌-۱۹ در بریتانیا را در بر می‌گیرد. این گونه اولین بار در هند مشاهده شد.

سازندگان واکسن اسپوتنیک روسی گفته‌اند که این واکسن در ۹۰ درصد موارد بر نوع دلتای کووید-۱۹ موثر است.

مطالب مرتبط

دارو‌های شفابخش کرونای دلتا کدام‌اند؟

۱۶ علامت کرونای دلتا که باید سریعا به پزشک مراجعه کرد

۱۲۰ شهرستان در کشور قرمز هستند/علامت کرونای دلتا

نظرات