مسدود شدن جاده یاسوج – شیراز به علت ریزش کوه در «مله شوره»+جزئیات
اول فارس،کهگیلویه و بویراحمد: به دنبال ریزش کوه در محدوده گردونه «مله شوره» محور ارتباطی یاسوج به شیراز چهارشنبه شب مسدود شد.
حمیدرضا پیمانجو، مدیرکل راهداری و حملونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص به خبرنگاران گفت: راهداران در حال عملیات ریزش برداری هستند.از هموطنان عزیز میخواهیم با صبر و حوصله و با احتیاط کامل از این مسیر عبور کنند تا عملیات ریزش برداری به صورت کامل به اتمام برسد.
وی اظهار کرد: هموطنان عزیز در صورت وجود هرگونه عارضه جاده ای و همچنین اطلاع از وضعیت تردد در محورها با سامانه گویای ۱۴۱ تماس بگیرید.
همچنین منوچهر محمدی، فرماندار شهرستان بویراحمد در این رابطه گفت: تا کنون هیچ گزارشی از مسدود شدن محورهای اصلی در استان گزارش نشده است و تردد در همه محورها در حال انجام است.
وی در خصوص ریزش کوه در «گردنه مله شوره» در محور یاسوج به شیراز افزود: این ریزش باعث مسدود شدن کامل گردنه شده بود در ساعت ۲۰:۳۰ چهارشنبه شب گزارش به نهادهای مربوطه داده شد و بلافاصله راهداری شهرستان و استان با هماهنگیهای لازم در محل حضور پیدا کردند.
محمدی اظهار کرد: مسدودی محور در مکان گزارش شده که با تلاشهای راهداری در کمترین زمان ممکن رفع شد و هم اکنون رفت و آمد در این مسیر در جریان است.
عیسی شهامت، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ضمن تقدیر و تشکر از اقدام سریع راهداری استان در جهت ریزش برداری در محدوده گردنه «مله شوره» در محور یاسوج به شیراز گفت: این ریزش سنگین بود و خوشبختانه تلفاتی انسانی در پی نداشته است، بلافاصله عوامل راهداری استان با استقرار ماشین آلات در این محور اقدام به ریزش برداری کرده اند.
ا، وی اظهارکرد: مجموعه راهداری و حملونقل جاده ای استان نشان داده در موارد بحرانی همیشه پای کار بوده و اقدامات فوری و سریع آنها جای تقدیر و تشکر دارد.منبع:ایسنا