استان فارسایران

مسمومیت۱۳ نفردر برم سیاه نورآباد ممسنی + تصاویر

مسئول روابط عمومی اورژانس فارس گفت: بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن ۱۳ نفر مصدوم شدند.

به گزارش اول فارس، حسن همتی مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان فارس شیراز، اظهار کرد: بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (گاز ذغال) در  نورآباد روستای برم سیاه ۱۳ نفر دچار مسمومیت شدند.

او ادامه داد: ۱۱ نفر از مصدومان به بیمارستان ولی عصر (عج) نورآباد منتقل شدند و ۲ مصدوم دیگر به صورت سرپایی درمان شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان فارس اضافه کرد: برای امدادرسانی به افراد مسموم ۳ دستگاه آمبولانس اورژانس به محل اعزام شدند.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان فارس تصریح کرد: تاری دید، تنگی نفس، سردرد مبهم، تهوع و استفراغ، گیجی و خواب آلودگی، ضعف عضلانی و سرگیجه از نشانه‌های مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن (قاتل خاموش) به شمار می‌آیند، به محض مشاهده این علائم، با اورژانس تماس بگیرید.

حسن همتی ادامه داد: تعمیر یا حذف وسایل خراب گرمایشی در خانه و مدرسه و همچنین استانداردسازی و استفاده از تهویه مناسب از جمله اقدامات پیشگیری و محافظتی مهمی است که با انجام آن می‌توان از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و عواقب جبران ناپذیر آن، پیشگیری کرد.

۱۳نفردر روستا برم‌ سیاه نورآباد دچار گازگرفتگی شدند

3365204

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا