مصونیت در برابر کووید-۱۹ طولانی مدت نیست

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصونیت در برابر بیماری کووید-۱۹ طی چند ماه از بین می‌رود. به گزارش اول فارس ، بررسی ها حاکی از آن است که مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ مصونیت در برابر این بیماری را پس از چند ماه از دست می دهند و برهمین اساس احتمال آلوده شدن مجدد فرد به […]

مصونیت در برابر کووید-۱۹ طولانی مدت نیست

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصونیت در برابر بیماری کووید-۱۹ طی چند ماه از بین می‌رود.

به گزارش اول فارس ، بررسی ها حاکی از آن است که مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ مصونیت در برابر این بیماری را پس از چند ماه از دست می دهند و برهمین اساس احتمال آلوده شدن مجدد فرد به کروناویروس وجود دارد. این یافته می‌تواند امیدها را نسبت به ایجاد مصونیت جمعی یا حتی تاثیر واکسن‌های آینده در مهار بیماری کاهش دهد.

مطالعه انجام شده در انگلیس نشان داد ۶۰ درصد از مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ سطح آنتی بادی لازم برای مقاومت در برابر عفونت‌های آینده را در مدت دو هفته از زمان بروز اولین علائم حفظ می‌کنند. هرچند، این تعداد پس از گذشت سه ماه به ۱۷ درصد کاهش پیدا می‌کند.

محققان انگلیسی اظهار داشتند: یافته های بدست آمده رد کننده مفهوم مصونیت جمعی است که بر اساس آن برخی بر این باورند که عموم مردم را می توان از طریق قرار دادن در معرض این ویروس مقاوم ساخت.

به گفته محققان، آنچه در رابطه با کروناویروس ها می دانیم این است که افراد غالبا مجدد به این ویروس آلوده می شوند. همچنین مصونیت افراد در برابر این بیماری برای مدت زمان طولانی ادامه پیدا نمی کند.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، نتایج این مطالعه تایید کننده یافته هایی است که پیش از این در چین انجام گرفته است. در آن بررسی محققان چینی به مطالعه روی ۳۷ بیمار با علائم کووید-۱۹ و ۳۷ ناقل خاموش پرداخته و دریافتند که وجود آنتی بادی IgG در بدن این بیماران در مدت دو تا سه هفته کاهش ناگهانی داشته است. میانگین کاهش در هر دو گروه بیماران بیش از ۷۰ درصد بوده است.

مطالب مرتبط

چطور بفهمیم سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا کرونا گرفته ایم ؟

نظر رئیس انستیتو پاستور درباره ورود سویه جدید کرونا به کشور : شایعه است

افزایش شهرهای با وضعیت رنگ‌بندی قرمز، نارنجی و زرد در هرمزگان

نظرات