سیاسی

مهدی نیساری “پهلوان مقاومت ” به شهادت رسید

مهدی نیساری، سردار و جانباز دوران دفاع مقدس و مدافع حرم اهل بیت(ع) شامگاه جمعه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ همزمان با شب شهادت امام علی(ع) به یاران شهیدش پیوست.

مهدی نیساری "پهلوان مقاومت " به شهادت رسید

به گزارش اول فارس، مهدی نیساری متولد ۱۳۴۳  در گراش و جانباز ۵۵ درصد، از رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس و از مدافعین حرم بود.

وی از حدود ۴ سال پیش به دلیل اثرات شیمیایی دوران دفاع مقدس، دچار بیماری شده بود و شامگاه جمعه دوم اردیبهشت ۱۴۰۱ همزمان با شب شهادت حضرت علی(ع) دار فانی را وداع گفت.

نیساری  پایه‌گذار و فرمانده گردان زرهی تیپ ۳۳ المهدی(عج) بود، همچنین وی تنها فرد ایرانی بود که برای شناسایی پیکر شهید محسن حججی به یکی از مقرهای داعش رفت؛

عملیاتی که گفته می‌شود حاج قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله از بیروت آن را رصد می‌کردند و پس از این بود که سیدحسن نصرالله به مهدی نیساری، لقب پهلوان مقاومت داده بود.

وات 1 2

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا