ناسا نام افراد را به مریخ می برد

به گزارش اول فارس به نقل از ایونینگ استاندارد، بسیاری از ساکنان زمین در طول عمر خود هیچ گاه نمی‌توانند به مریخ سفر کنند.اما به نظر می‌رسد ناسا قصد دارد فرصت جالبی را در اختیار طرفداران سفر فضایی قرار دهد. این سازمان به افراد اجازه می‌دهد نام خود را به مریخ ارسال کنند. این بدان معناست که هرکسی می‌تواند […]

ناسا نام افراد را به مریخ  می برد

به گزارش اول فارس به نقل از ایونینگ استاندارد، بسیاری از ساکنان زمین در طول عمر خود هیچ گاه نمی‌توانند به مریخ سفر کنند.اما به نظر می‌رسد ناسا قصد دارد فرصت جالبی را در اختیار طرفداران سفر فضایی قرار دهد. این سازمان به افراد اجازه می‌دهد نام خود را به مریخ ارسال کنند.

این بدان معناست که هرکسی می‌تواند از طریق وب سایت ناسا، نام خود را برای سازمان فضایی آمریکا ارسال کند. نام افراد روی یک میکروتراشه حکاکی و همراه «کاوشگر مریخ» (Mars rover) به سیاره سرخ ارسال می‌شود.

«توماس زوربوشن» مدیر اجرایی اداره مأموریت‌های علمی ناسا در این باره می‌گوید: ما در حال آماده سازی مأموریت تاریخی به مریخ هستیم و می‌خواهیم تمام افراد را در این سفر اکتشافی سهیم کنیم. اکنون همزمان با آغاز این سفر به سیاره همسایه، عصر هیجان انگیزی برای ناسا رقم می‌خورد.

به هر حال متقاضیان باید برای شرکت در مأموریت مریخ ناسا نخست نام و مکان زندگی خود را در فرم آنلاین موجود در سایت ناسا تایپ کنند. به محضر ثبت مشخصات، فرد می‌تواند یک کارت پرواز دریافت و آن را به عنوان یادگاری نگه دارد.

هنگامیکه ناسا اسامی افراد را جمع آوری کرد، کارشناسان با استفاده از اشعه الکترونی آنها را روی تراشه سیلیکونی حک می‌کنند. هر خط از چنین متنی فقط ۷۵ نانومتر عرض دارد.

ناسا می‌تواند با این روش بیش از یک میلیون نام را روی تراشه‌ای به اندازه یک سکه حک کند. سال گذشته نام ۲.۴ میلیون نفر روز دو تراشه حک شد. این تراشه همراه لندر اینسایت به مریخ ارسال شد.

افراد می‌توانند تا ۳۰ سپتامبر نام‌های خود را در وب سایت ناسا ثبت کنند. البته هنوز تاریخ دقیق پرتاب کاوشگر مارس ۲۰۲۰ به مریخ به طور رسمی اعلام نشده اما ناسا تصمیم دارد در اواسط ۲۰۲۰ میلادی به این سیاره کاوشگر ارسال کند. پیش بینی می‌شود کاوشگر مذکور در فوریه ۲۰۲۱ میلادی روی این سیاره فرود بیاید.

هدف از این مأموریت بررسی دلتای رودخانه‌ای باستانی در سطح مریخ است.

مطالب مرتبط

حیات بیگانه ممکن است زیر پوشش یخی مریخ پنهان شده باشد

راز غیرقابل سکونت شدن سیاره مریخ براساس داده‌های «کنجکاوی»

اتمسفر گمشده سیاره مریخ کجا رفته است؟

نظرات