به گزارش اول فارس، ربابه و مصطفی، زوجی جوان با چند سال زندگی مشترک، روزی با طوفانی به نام خیانت روبرو شدند. مصطفی، مردی که روزی با عشق و علاقه وارد زندگی ربابه شده بود، حالا با خیانتش به گذشته، اعتماد و آرامش او را به کلی در هم شکسته بود.
همه چیز از یک پیام مشکوک شروع شد. پیامی که از شماره ناشناسی به گوشی ربابه ۳۲ ساله رسیده بود و نشان می داد شوهرش به او خیانت کرده است. در ابتدا ربابه به این پیام اهمیت چندانی نداد و آن را یک اشتباه یا شوخی تلقی کرد.
اما با تکرار این پیامها و پنهانکاریهای مصطفی، شکهای ربابه به یقین تبدیل شد. با کمی کنجکاوی، ربابه متوجه شد که مصطفی ۴۰ ساله همچنان با سمیه نامزد قبلیاش در ارتباط است و حتی چندین بار به صورت پنهانی با او دیدار و رابطه نامشروع کرده است.
این کشف برای ربابه شوک بزرگی بود. او که با تمام وجود به مصطفی اعتماد داشت، حالا احساس میکرد فریب خورده است. دنیای ربابه زیر و رو شد. شبهای بیخوابی، گریههای بیامان و احساس تنهایی، زندگی او را به جهنمی واقعی تبدیل کرده بود.
مصطفی ابتدا خیانت خود ورابطه با سمیه ۳۲ ساله را انکار کرد اما با روبرو شدن با شواهد، مجبور به اعتراف شد. او از ربابه طلب بخشش کرد و قول داد که اشتباه خود را تکرار نکند. اما برای ربابه، اعتماد از دست رفته بود و بخشیدن این خیانت بسیار دشوار بود.
ربابه در این شرایط سخت به دنبال راه حلی بود. او با دوستان و خانوادهاش صحبت کرد، به مشاور مراجعه کرد و حتی مدتی را در تنهایی گذراند تا بتواند به خودش کمک کند. اما هر چه بیشتر فکر میکرد، بیشتر به این نتیجه میرسید که زندگی مشترک با مصطفی دیگر امکانپذیر نیست.
در نهایت، ربابه تصمیم سختی گرفت: شکایت از مصطفی و سمیه (زن شوهردار) و تقاضای طلاق. این تصمیم برای او بسیار دردناک بود، اما به نظر میرسید تنها راه برای رهایی از این وضعیت تلخ باشد.
به گزارش اولفارس ، در دنیای امروز، ادامه رابطه با کسی که خیانت کرده میتواند کاملاً بحثبرانگیز باشد. برخی از افراد معتقدند که خیانت همسر به معنای پایان یک رابطه نیست و برخی دیگر از شدت خشم و نفرت، بهترین راه را طلاق میدانند اما حقیقت این است که برخورد درست با خیانت همسر آنهم زمانی که خود عصبانی و دلشکستهاید، کار خیلی سختی خواهد بود و افراد اغلب در چنین شرایطی آنقدر درگیری ذهنی و عاطفی دارند که نمیدانند چهکاری باید انجام دهند؛
مشاوره برای ربابه و افراد در شرایط مشابه:
پذیرش واقعیت: اولین قدم برای بهبودی، پذیرفتن واقعیت خیانت است. انکار کردن یا سرکوب کردن احساسات، باعث طولانیتر شدن روند بهبودی میشود.
احساسات خود را بپذیرید: احساسات منفی مانند خشم، غم و اندوه پس از خیانت طبیعی هستند. اجازه دهید این احساسات بروز کنند و سعی نکنید آنها را سرکوب کنید.
به دنبال حمایت باشید: با دوستان، خانواده یا یک درمانگر صحبت کنید تا احساسات خود را با آنها در میان بگذارید و از حمایت آنها بهرهمند شوید.
مراقبت از خود: پس از خیانت، مراقبت از خود بسیار مهم است. به اندازه کافی بخوابید، تغذیه سالم داشته باشید و فعالیتهای لذتبخش انجام دهید.
ورزش کنید: ورزش به کاهش استرس و بهبود خلق و خو کمک میکند.
به دنبال کمک حرفهای باشید: یک درمانگر میتواند به شما کمک کند تا با احساسات خود کنار بیایید و مهارتهای مقابله با استرس را یاد بگیرید.
تصمیمگیری آگاهانه: تصمیمگیری در مورد طلاق یا ادامه دادن رابطه، نیاز به زمان و تفکر دارد.
شما بجای ربابه بودید چکار می کردید؟ تجارب و توصیه های خودتان پایین همین صفحه در بخش نظرات برای ما بنویسید