خبر اول

نامه جوانان حامی پزشکیان در فارس به رئیس‌جمهور: «دست نمایندگان را از انتصابات وزارت کشور کوتاه کنید»

ستاد جوانان حامی پزشکیان در فارس، در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، شدیداً به «شائبه دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات وزارت کشور» و احتمال تغییر معاون سیاسی استانداری فارس اعتراض کردند و آن را زیر سوال بردند.

شیراز – ستادهای جوانان مرکزی و مردمی حامی دکتر مسعود پزشکیان در استان فارس با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور، نسبت به آنچه «شائبه دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات وزارت کشور» می‌خوانند، شدیداً انتقاد کردند.

این اعتراض به طور خاص متوجه دخالت در روند انتصاب و احتمال تغییر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس است.

در  این نامه آمده است: «انتخابات تجلی اعمال اراده مردم است اگر منتخبین مسیر خود را از مسیر رأی دهندگان جدا نمایند آیا انتخابات تهی از معنا نمی گردد؟ آیا در چنین فضایی رأی دهندگان در سرنوشت کشور خویش تاثیرگذارند یا از اعتماد آنها سوءاستفاده شده است؟» آن‌ها همچنین با اشاره به نامه نمایندگان به وزیر کشور، مطرح کردند: «مجموع رأی نمایندگانی که به مقام عالی وزارت کشور نامه نوشته‌اند… معادل نصف رأی حضرتعالی در استان فارس است»

ستادهای جوانان در ادامه، پرسش‌هایی با اهمیت سیاسی مطرح کردند و هشدار دادند: «آیا شائبه دخالت در اجرای انتخابات شوراهای اسلامی شهر، بخش و روستاها وجود ندارد؟» همچنین با توجه به وضعیت اقتصادی، خطاب به رئیس‌جمهور پرسیدند: «پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه و ایجاد تلاطم‌های اقتصادی، برخی مخالفان دولت زمان را برای حمله به دولت مناسب دیده‌اند، آیا دولت به سمت تدبیر و مدیریت شرایط حرکت می‌کند یا دست به انتحار سیاسی می‌زند؟»

در بخش دیگری از نامه تأکید شده است که وفاقی که می‌توانست کلید بازنمودن قفل‌های ناگشوده حکمرانی مطلوب باشد، امروز «به آفت سهم‌خواهی و کاهش اقتدار دولت مبتلا شده است.»

ستادهای جوانان مرکزی و مردمی حامی دکتر مسعود پزشکیان در استان فارس در دفاع از حجت‌اله رضایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، اقدامات وی در «انتصاب بانوان و اقلیت‌های مذهبی و ایجاد فضایی باز برای کنش سیاسی و زیستن آزاد» را مصداق وفاداری به آرمان‌های اصلاح‌طلبی و «برقراری پیوندی استوار میان عقلانیت سیاسی و اخلاق اجتماعی» دانستند.

در پایان، ستادهای جوانان مرکزی و مردمی استان فارس ضمن تقدیر از اقدامات آقای حجت الله رضایی، حمایت خود را از ادامه فعالیت او اعلام کرده و حضور وی را «مایه‌ی امید، انسجام و افزایش سرمایه اجتماعی» دانستند.

آن‌ها با تأکید بر اینکه «مسیر اصلاح کشور با حمایت از مدیران متعهد و کارآمد میسر خواهد بود»، اعلام کردند که «اجازه نخواهیم داد مسیر حذف یاران باورمندِ وفادار ، به استان فارس تسری پیدا کند.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا