نحوه خریدوفروش کالاهای دست‌دومی در دیجی کالا که با موبایل آغاز شد

دیجی‌کالا وارد فعالیت در حوزه خریدو‌فروش کالای دست‌دوم شده و در مرحله آزمایشی و ابتدایی این فعالیت جدید، به حوزه خرید گوشی‌های دست‌دوم وارد شده است. به‌نظر می‌رسد که این محصول فعلاً در مرحله آزمایشی قرار دارد و در آینده نزدیک علاوه بر معرفی رسمی، قابلیت‌های جدیدی نیز به آن اضافه خواهد شد. بزرگ‌ترین فروشگاه […]

دیجی‌کالا وارد فعالیت در حوزه خریدو‌فروش کالای دست‌دوم شده و در مرحله آزمایشی و ابتدایی این فعالیت جدید، به حوزه خرید گوشی‌های دست‌دوم وارد شده است. به‌نظر می‌رسد که این محصول فعلاً در مرحله آزمایشی قرار دارد و در آینده نزدیک علاوه بر معرفی رسمی، قابلیت‌های جدیدی نیز به آن اضافه خواهد شد.

نحوه خریدوفروش کالاهای دست‌دومی در دیجی کالا

بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور بخش جدیدی را به خدمات خود اضافه کرده است. بخش جدید اضافه‌شده به پلتفرم دیجی‌کالا که احتمالاً «Used» نام دارد، برای حوزه خریدوفروش وسایل کارکرده است. البته دیجی‌کالا هنوز به‌صورت رسمی این خبر را اعلام نکرده اما زیردامنه USED.DIGIKALA.COM کاربران را به صفحه خریدوفروش گوشی کارکرده هدایت می‌کند.

نحوه خریدوفروش کالاهای دست‌دومی در دیجی کالا

مراحل کار با این سرویس نیز به این صورت است که پس از ثبت درخواست فروش گوشی در سایت، سفیر دیجی‌کالا گوشی کارکرده شما را تحویل می‌گیرد و به مرکز کارشناسی تحویل می‌دهد. البته به‌نظر می‌رسد که قرار است مراکزی فیزیکی نیز برای دریافت این کالاها معرفی شود تا مشتریان خودشان به این مراکز مراجعه کنند، اما هنوز این قابلیت فعال نشده است. پس از انجام فرایند کارشناسی، درصورتی‌که شرایط دستگاه مطابق با درخواست ثبت‌شده باشد، مبلغ آن به کیف‌پول دیجی‌کالایی افراد واریز می‌شود؛ در غیر این صورت، دستگاه مجدداً برای شما بازگردانده می‌شود.

بعد از کارشناسی گوشی کارکرده و دریافت انتقال مالکیت آن، کیف‌پول حساب کاربری شما در دیجی‌کالا به میزان مبلغ دستگاه شارژ می‌شود. از همان لحظه می‌توانید درخواست برداشت از کیف‌پول خود را ثبت کنید تا مبلغ به شماره حساب ثبت‌شده در حساب کاربری‌تان واریز شود.

آن‌طور که در این وب‌سایت اعلام شده است، درصورتی‌که گوشی کارکرده مشکلات فنی داشته باشد و در فرایند کارشناسی تأیید نشود، دستگاه پس از هماهنگی با شما به محل موردنظرتان ارسال می‌شود.

گوشی‌های کارکرده در دیجی‌کالا براساس فاکتورهای مختلفی مانند میزان سلامت فنی و ظاهری دستگاه، میزان عرضه و تقاضا، نرخ ارز، معاملات روز بازار، لوازم جانبی دستگاه و سابقه تعمیرات قیمت‌گذاری می‌شوند.

قیمت‌های پیشنهادی دیجی‌کالا را با قیمت گوشی‌های دست‌دوم در بازار و پلتفرم‌های آنلاین مقایسه کردیم. در برخی گوشی‌ها مثل آیفون ۷ اختلاف قابل‌توجهی نسبت به بازار کالای دست‌دوم وجود ندارد و پیشنهادهای منصفانه برای خرید به کاربر ارائه می‌شود، اما در برخی کالاها شاهد تفاوت قیمت هستیم. به‌طور مثال، گلکسی S21 FE که کمتر از یک سال کار کرده است، در بازار موبایل مشهد حدود ۱۳ میلیون تومان از سوی مغازه‌دار خریداری می‌شود، قیمت نسخه کارکرده این گوشی در دیوار و سایر پلتفرم‌ها نیز در حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان است. البته نباید از شرایط فروش بی‌دردسرتر و امن‌تر با دیجی‌کالا غافل شد.

این پلتفرم قرار است گوشی‌های کارکرده خریداری‌شده را برای فروش بگذارد ازهمین‌رو باید قیمت خرید با قیمت فروش به مصرف‌کننده تفاوت داشته باشد.

خرید و فروش موبایل در دیجی کالا

همچنین بررسی‌های دیجیاتو نشان می‌دهد که این سایت در برخی از ساعات شبانه‌روز با اختلال مواجه است. ظاهراً یکی از دلایل راه‌اندازی این بخش، مشکلات اقتصادی و قیمت‌های بالای گوشی‌ است که قدرت خرید را از مردم می‌گیرد. البته دیجی‌کالا هنوز فروش گوشی‌های دست‌دوم را شروع نکرده است و درحال‌حاضر می‌توان به دیجی‌کالا گوشی کارکرده فروخت. بااین‌حال، آیکون‌های تعبیه‌شده در سایت نشان می‌دهد که به‌زودی این بخش نیز کار خود را شروع خواهد کرد.

پیگیری‌هانشان می‌دهد که این بخش فعلاً درحال طی روند آزمایشی است. دیجی‌کالا توضیحات تکمیلی را پس از لانچ رسمی این محصول رسانه‌ای می‌کند.

«مسعود طباطبایی»، مدیرعامل دیجی‌کالا نیز به مناسبت بزرگ‌ترین حراج سال دیجی‌کالا در مصاحبه‌ای خبر راه‌اندازی این سرویس را داده و گفته بود: «لاین جدیدی تحت عنوان «Used» را فعال کرده‌ایم که در حوزه خریدوفروش کالاهای دست‌دومی است که قرار است در دیجی‌کالا عرضه شود.»

به گفته مدیرعامل دیجی‌کالا، بازار خریدوفروش کالاهای دست‌دوم بسیار بزرگ است که به دلایل مختلفی (مانند ممنوعیت واردات آیفون) رونق دارد. دیجی‌کالا در گذشته نیز قرار بود فروش کالای دست‌دوم را با پیندو جلو ببرد اما این سرویس با گذشت زمان تغییر کاربری داد و حالا خود تبدیل به یک بازارگاه اینترنتی شده است.

در گذشته نیز پلتفرم‌هایی مانند لیدالید خدماتی از این دست ارائه می‌دادند که فعالیتشان موفقیت‌آمیز نبود و برخی استارتاپ‌های فعال درزمینه خریدو‌فروش گوشی کارکرده نیز تعطیل شدند.

حال باید منتظر ماند و دید سرنوشت این بخش از دیجی‌کالا به کجا خواهد انجامید|منبع:دیجیاتو

۱۳ عکس زیبا از حیات وحش که دیدن دارند

مطالب مرتبط

چند راهکار ساده برای شارژ سریع گوشی هوشمند

دردسرهای خرید طلا و سکه تقلبی و بدون فاکتور از دیوار و دیجی‌کالا

والدین گوشی به دست در خانه منتظر این پیامدها برای فرزندانشان باشند

نظرات