به گزارش اول فارس به نقل از ایسنا، غلامرضا سلیمانی ، با بیان اینکه بررسیها از ابعاد خسارت سیل آغاز شده است گفت: اکثر شرکتهای بیمهای بهویژه در استان گلستان و شرق استان مازندران بررسیهای خود را از ابعاد خسارات وارد شده آغاز کردهاند؛ با این حال ارزیابی دقیق خسارات در واحدهای تجاری، مسکن، اثاثیه منزل، واحدهای صنعتی و خودروها زمانی به صورت قطعی میتواند انجام شود که آب فروکش کند.
او با بیان اینکه اکیپهای شرکتهای بیمه و شورای هماهنگی بیمهای در مراکز استانها مستقر شدهاند ادامه داد: واحدهای مسکونی شهرستانهای آققلا و گنبد و روستاهای اطراف که تحت پوشش کمیته امداد و بنیاد مسکن بودهاند، همگی بیمه هستند که از این نظر بخشی از آسیبهایی که وارد شده است توسط شرکتهای بیمه مشمول پرداخت خواهد شد.
برای خودروهایی که بیمه بدنه نداشتهاند نیز درحال بررسی راه حلهایی هستیم تا بتوانیم از مشکلاتشان کم کنیم.
رئیس کل بیمه مرکزی از دستور خود به شرکتهای بیمه برای ارزیابی سریعتر و پرداخت بخشی از خسارات به صورت علیالحساب خبر داد و گفت: در استان فارس که خسارات به خودروها مشخصتر است، این خودروها به پارکینگ منتقل شدهاند. خودروهایی که بیمه شخص ثالث دارند، اگر حادثه منجر به فوت یا مصدومیت داشته باشند خسارت آنها محاسبه و پرداخت خواهد شد.
او خسارات رخ داده را عمدتا مربوط به حوزههای بیمه مسئولیت، جامع شهری، واحدهای مسکونی، اثاثیه و خودروها ارزیابی کرد و گفت که بیمههای ایران، سرمد، میهن، آرمان، آسیا و البرز و دیگر شرکتهای بیمهای در این خسارت درگیر هستند که به صورت متنوع در استانهای مختلف بیمهنامههایی صادر کردهاند.
رئیس کل بیمه مرکزی به لایحه صندوق خسارت بیمه نیز که دولت مدتها پیش به مجلس شورای اسلامی فرستاده بود اما به دلیل بار مالی که برای دولت داشت توسط شورای نگهبان به دولت برگشت داده شده بود هم اشاره کرد و گفت: در حال هماهنگی با سازمان برنامه بودجه، بیمه مرکزی و سازمان مدیریت بحران هستیم تا بودجه آن به این صورت که بخشی از آن توسط دولت و بخش دیگری هم توسط بیمهگذاران تامین شود. امیدواریم به زودی این لایحه اصلاح و برای تصویب دوباره به مجلس ارائه شود.
نظرات