ایران

نشست مشترک مدیران فارس برای یافتن راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در فولاد پاسارگاد

نشست 2

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی برق منطقه ای فارس ، در نشستی با حضور مصطفی گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس، یداله حقیقی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس، بهنام ناهید فرماندار کوار و محمدی مدیرعامل شرکت فولاد پاسارگاد، در محل این شرکت برگزار شد.

هدف از این نشست، هماهنگی و یافتن راهکارهایی برای رفع مسائل مربوط به مدیریت مصرف انرژی در شرکت فولاد پاسارگاد و در شرایط اوج بار مصرف برق بود.

مسعود گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، در این جلسه بر اهمیت همزمان تولید در صنایع و ایجاد اشتغال تأکید کرد. وی با اشاره به ضرورت توجه به بهره‌وری و کاهش اتلاف انرژی در بخش صنعت، از تمامی بخش‌ها خواست تا برای حفظ پایداری شبکه برق تلاش کنند.

گودرزی ضمن اشاره به حمایت استانداری از توسعه زیرساخت‌های انرژی، ابراز امیدواری کرد که با حمایت از طرح‌های نیروگاهی، محدودیت‌های موجود برای صنایع به طور چشمگیری کاهش یابد و آینده‌ای روشن‌تر در این حوزه رقم بخورد.

یداله حقیقی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس، در این نشست گزارشی از وضعیت فعلی شبکه برق استان ارائه داد و دلایل اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف را تشریح کرد.

وی افزایش دمای هوا، خشکسالی و محدودیت ظرفیت سدها، همچنین رشد تقاضای برق همزمان با تعمیرات نیروگاه‌ها را از جمله عوامل اصلی این برنامه‌ها دانست و بر نیاز به همکاری تمامی بخش‌ها برای کاهش محدودیت‌های ابلاغ شده از سوی دیسپاچینگ ملی تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس همچنین از حمایت وزارت نیرو از صنایعی که در تولید انرژی سرمایه‌گذاری کنند از طریق اعمال راهکارهای تشویقی خبر داد. وی با اشاره به اهمیت پیروی از دستورات دیسپاچینگ ملی، اطمینان داد که شرکت برق منطقه‌ای فارس تمام تلاش خود را برای کمک به حفظ تولید صنایع با وجود محدودیت‌ها به کار خواهد بست.

نشست 1 1

محمدی، مدیرعامل شرکت فولاد پاسارگاد، ضمن بیان دغدغه‌های این شرکت در حوزه تولید، آمادگی کامل فولاد پاسارگاد را برای رعایت دستورالعمل‌های مدیریت مصرف و همکاری نزدیک با شرکت برق منطقه‌ای فارس اعلام کرد.

وی همچنین بر تعهد این شرکت برای همراهی در رفع چالش‌های مربوط به انرژی تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که محدودیت‌های مربوط به سقف مصرف کارخانه در آینده‌ای نزدیک کاهش یابد.

بهنام ناهید، فرماندار شهرستان کوار، در این جلسه ضمن تقدیر از عملکرد شرکت فولاد پاسارگاد، نقش این شرکت را در تأمین نیازهای صنایع پایین‌دست مهم و ارزشمند توصیف کرد و تأکید کرد که این امر کمک شایانی به توسعه اقتصادی منطقه کرده است.

بر اساس این گزارش این اقدامات در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴، «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده، صورت می‌گیرد. انتظار می‌رود که در این سال، صنایع و صنعت برق با همکاری تنگاتنگ بتوانند بر ناترازی‌های موجود فائق آمده و گامی مؤثر در جهت توسعه پایدار کشور بردارند.

این جلسه با حضور فعال ذی‌نفعان حوزه انرژی و صنعت، به عنوان یک گام مؤثر در راستای هماهنگی و حل مسائل مرتبط با مدیریت مصرف و تأمین پایدار انرژی تلقی می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا