به گزارش اول فارس، نفیسه روشن به ایسنا گفت: من صبح به صبح که بیدار میشوم با ترس وارد فضای مجازی میشوم. ما هر هفته داریم بابت یک عزیز تسلیت میگوییم.
نفیسه روشن که از سال ۸۲ در سریالهای مناسبتی حضور داشته است، درباره تاثیرگذاری سریالهای مناسبتی اظهار کرد: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم ملتی هستیم که ریشه دینی داریم و این اتفاق خوبی است که مردم سریالهای ماه مبارک رمضان و ماه محرم را خیلی دوست دارند و من دیدهام این سریالها چه تاثیراتی رویشان دارد و در فضاهای عمومی از آنها بازخورد گرفتهام و گاهی آنقدر همذاتپنداری میکنند که ممکن است فحش بدهند!
این بازیگر درباره ایفای نقش در سریالهای مناسبتی گفت: وقتی فیلمنامه میفرستند وقتی میبینم کاری برای ماه رمضان یا ماه محرم است طور دیگری در من تاثیر میگذارد و فضای دلی ایجاد میشود. مثل مادری که منتظر تولد بچهاش است، هیجانی که میگویی اثری قرار است تولید شود که تو میتوانی در آن تاثیرگذار باشی. سریالهای شبانه و رئال این حال و هوا را ندارد. اینکه مردم سر سفره افطار تو را ببینند و همذاتپنداری میکنند قابل مقایسه با هیچکدام از فیلمهای سینمایی، سریالهای روتین یا کار رسانهای نیست.
روشن درباره شاخصههای ماندگار شدن یک اثر مناسبتی تصریح کرد: قصه و فیلمنامه مهمترین عنصر است. از سریال «اغما» که من کار کردم ۱۴ سال میگذرد و مردم هنوز درباره الیاس و دکتر پژوهان صحبت میکنند. یا هنوز موسیقی تیتراژ «زمانی برای عاشقی» را در ماشین ها می شنوم.
نفیسه روشن به درگذشت زندهیاد علی سلیمانی با گریه اینطور واکنش نشان داد: من صبح به صبح که بیدار میشوم با ترس وارد فضای مجازی میشوم. ما هر هفته داریم بابت یک عزیز تسلیت میگوییم. من روز گذشته هم پست گذاشتم که خدایا من صبرم تمام شده. هفته پیش آقای اقدسی، این هفته علی عزیز، هفته قبل نازنین دیگری … روزگار دردناکی برایم شده است.