آیا میدانید بدون ترس از خراب شدن، تا شش ماه هم میتوانید طالبی را در فریزر تازه نگهدارید؟ با ما همراه باشید تا چگونگی نگهداری طالبی را به شما بگوئیم.
طالبی یکی از میوههای پرطرفدار در فصل تابستان بوده که به دلیل میزان محتوای آب بالا در آن همانند خواص هندوانه، دارای خاصیت رفع عطش و گرمازدگی است. همچنین میوه طالبی به دلیل دارا بودن میزان زیاد بتاکاروتن (ماده پیشساز ویتامین آ) در افزایش قدرت بینایی و حفظ سلامت و شادابی پوست و مو بسیار موثر میباشد. اما برای تازه نگهداشتن این میوه چه روش هایی را می توان در نظر داشت؟
چطور بهترین طالبی را انتخاب کنیم؟
از آنجا که طالبی نشاسته زیادی ندارد، با گذشت زمان شیرینتر نمیشود، پس بهترین طالبی را که دیدید انتخاب کنید. انتخاب طالبی به سه فاکتور بستگی دارد:
بو: باید بوی شیرین و مطبوع طالبی را احساس کنید
بافت: پوسته طالبی باید عاری از لک و ترک باشد
وزن: طالبی باید نسبت به اندازهای که دارد، سنگین باشد. اگر سبک باشد یعنی رطوبت آن بیشتر است و شیرینی زیادی ندارد
چطور طالبی را نگهداری کنیم؟
طالبی که از مغازه و فروشگاه میخرید حدود پنج تا هشت روز در یخچال دوام دارد و اگر مستقیما از باغ و مزرعه تهیه کنید، چند روز زمان اضافه خواهید داشت.
برای فریز کردن طالبی:
طالبی را به خوبی بشوئید
طالبی را از وسط نصف کنید و دانهها را کاملا بردارید
طالبی را پوست بگیرید و برش بزنید یا به دلخواه تکه کنید (میتوانید از توپک برای جداکردن گوشت طالبی به صورت دایرهای استفاده کنید)
طالبیها را روی یک ورقه شیرینی پزی بگذارید و درون یک ظرف گذاشته و درب آن را محکم ببندید و تا شش ماه در فریزر نگهدارید (بیشتر از شش ماه طعم و بافت طالبی از دست میرود)
نکته: میتوانید طالبی را در محلول شکر گذاشته و سپس فریز کنید
نظرات