انتخاب یک توستر مناسب میتواند بهعنوان یکی از تصمیمات مهم در آشپزخانه بهنظر برسد، اما با توجه به نکات مطرح شده، این فرآیند میتواند سادهتر و کارآمدتر شود.در ادامه این مطلب تمام نکات مهمی که برای خرید توستر باید بدانید را برایتان آورده ایم که حتما بکارتان می آید.
آیا شما عاشق تست هستید یا علاقهمند؟
همه افراد به دنبال تست بینقص نیستند. البته که من هستم و خیلی هم برایم هیجان انگیزم که تستم برشته واقعی باشد. اما برخی عاشق نان تست هستند و به رنگ و میزان برشته شدن آن وسواس دارند. اگر تا به حال عکسی از تست آووکادو با فلفل تازه آسیابشده در اینستاگرام گذاشتهاید، احتمالاً در این دسته قرار میگیرید. اما برخی دیگر فقط از نان تست به عنوان یک صبحانه سریع لذت میبرند و زیاد به کیفیت برشته شدن آن اهمیت نمیدهند، تا زمانی که نسوخته باشد. این افراد به تست به عنوان یک نان ساده نگاه میکنند و آن را دوست دارند.
نکاتی که قبل از خرید توستر باید در نظر بگیرید
هیچ آشپزخانهای بدون توستر کامل نیست. و اگرچه استفاده از توستر جزو سادهترین کارهاست، اما خرید توستری که مناسب خانه و فضای روی میز شما باشد ممکن است سختتر از چیزی باشد که فکرش را میکنید.در مورد خود نان تست هم نکات زیادی برای در نظر گرفتن وجود دارد: نان چقدر سریع و به طور یکنواخت تست میشود؟ آیا ممکن است یک طرف بهتر از طرف دیگر تست شود یا حتی بسوزد؟ آیا توسترهای گرانتر امکانات ویژهای دارند و آیا واقعاً به آنها نیاز داریم؟ اینها فقط چند سؤال ساده هستند که باید در نظر گرفت.
اندازه و ظرفیت
عرض و طول شکافها: یکی از عوامل مهم در انتخاب توستر، اندازه شکافها است. عرض و طول شکافها باید به اندازهای باشد که بتوان انواع نانها، از جمله نانهای ضخیم و نازک، را به راحتی در آن قرار داد. توسترهایی با شکافهای بلندتر معمولاً قابلیت قرار دادن نانهای بزرگتر یا چند تایی را دارند.
ظرفیت برای نانهای بزرگتر یا چند تایی: اگر خانواده شما معمولاً به نانهای بزرگتر یا چند تایی نیاز دارد، انتخاب توستری با ظرفیت بیشتر بسیار مهم است. برخی توسترها طراحی شدهاند تا چندین تکه نان را به طور همزمان تست کنند، که این امر میتواند در زمان صرفهجویی کند و مناسب برای خانوادههای پرجمعیت باشد.
قدرت
هر چه وات بیشتر باشد، قدرت دستگاه بیشتر و نان شما سریعتر به نان تست تبدیل میشود. اما فقط مسئله سرعت نیست؛ توسترهای با وات پایینتر معمولاً نتیجهی ضعیفتری ارائه میدهند که نان کمتر ترد و بیشتر جویدنی میشود. برای توسترهای دو شیار به دنبال ۱۰۰۰ وات یا بیشتر و برای دستگاههای چهار شیار به دنبال ۱۸۰۰ وات یا بالاتر باشید.
کنترل برشتگی
گزینههای برشتگی: بیشتر توسترها دارای چندین تنظیم برای برشته شدن هستند که به شما این امکان را میدهد که میزان تردی و رنگ نان را به دلخواه خود تنظیم کنید. برخی توسترها دارای نمایشگر LED هستند که نشان میدهد نان در چه مرحلهای از فرآیند تست قرار دارد. این ویژگی به شما کمک میکند تا به راحتی نان خود را به حالت مطلوب برسانید.
تاثیر بر روی طعم و بافت نان: کنترل برشته شدن نه تنها بر ظاهر نان تأثیر میگذارد، بلکه بر روی طعم و بافت آن نیز تأثیرگذار است. نانهایی که به طور یکنواخت تست شدهاند، معمولاً بافت ترد و طعمی بهتر دارند. همچنین، تنظیمات دقیق میتواند از سوختن نان جلوگیری کند و به شما این امکان را میدهد که نان را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید.
هیچکس نان تست تکهتکه و ناهماهنگ نمیخواهد. برای اطمینان از اینکه نان به طور یکنواخت برشته میشود، شیارهای داخل دستگاه را بررسی کنید. عناصری که داخل هر شیار قرار دارند، مسئول برشته کردن نان هستند. هر چه این عناصر از هم دورتر باشند، احتمال اینکه نان بهطور ناهماهنگ برشته شود بیشتر است.
راحتی در تمیز کردن
برخی توسترها ظاهر خوبی دارند اما اثر انگشت را بهراحتی نشان میدهند و متأسفانه پاک کردن آنها آسان نیست. مطمئن شوید توستری که خریداری میکنید قابل تمیز کردن و بهراحتی پاک شود. سینیهای جمعآوری خردهنان هم باید بهراحتی برداشته و تمیز شوند.
طول عمر
هرچند همیشه اینطور نیست که گرانتر بودن توستر به معنای دوام بیشتر باشد، اما کیفیت بالاتر عناصر، ساختار و مواد بر قیمت و طول عمر دستگاه تأثیر میگذارد. مطمئن شوید که آیا شرکت سازنده خدمات تعمیر ارائه میدهد و قطعات یدکی قابل دسترسی هستند یا نه. شما میتوانید با خالی کردن مرتب سینی خردهنان طول عمر توستر خود را افزایش دهید.
سبک و رنگ
توسترها در انواع طرحها و رنگهای مختلف در دسترس هستند؛ از الگوهای هندسی مدرن گرفته تا سبکهای روستایی. برای بهترین ظاهر، سعی کنید توستری انتخاب کنید که با سبک آشپزخانهتان هماهنگ باشد. اگر به هماهنگی وسایل علاقه دارید، به دنبال توستری باشید که کتری هماهنگ نیز دارد.
بهرهوری انرژی
برای صرفهجویی در انرژی، بررسی کنید که آیا میتوانید در دستگاه انتخاب کنید که چند شیار بهطور همزمان گرم شوند یا نه. استفاده از تعداد شیارهای موردنیاز باعث میشود توستر بهرهوری بیشتری داشته و از برشته شدن ناهماهنگ جلوگیری شود.
ویژگیهای استاندارد توستر
منظور ما از ویژگی استاندارد توستر، تمام امکاناتی است که یک توستر معمولی باید داشته باشد. این ویژگیها را با هم مرور میکنیم:
- یخزدایی: اکثر توسترها این ویژگی را دارند که به شما اجازه میدهد نان یخزده را مستقیماً تست کنید.
- لغو: این ویژگی به شما امکان میدهد در میانهی کار فرآیند را متوقف کنید.
- گرم کردن مجدد: این ویژگی نان تست شدهی سردشده را بدون برشته شدن بیشتر گرم میکند.
- سینی خردهنان: اکثر توسترها این سینی را در قسمت پایه دارند که بهراحتی میتوان آن را جدا و خالی کرد.
ویژگیهای اضافی توستر
امکانات بیشتری که روی توسترها وجود دارد میتواند روی قیمت آنها تاثیر مستقیم بگذارد. برخی از این ویژگیها عبارتند از:
- گرم نگه داشتن: این ویژگی نان را گرم نگه میدارد تا زمانی که آماده استفاده از آن باشید.
- یک مقدار بیشتر: اگر نان شما بهاندازه کافی برشته نشده باشد، با فشار این دکمه مدتزمان برشته کردن کمی بیشتر میشود.
- نگاه سریع: این ویژگی به شما اجازه میدهد بدون بازنشانی چرخه، روند تست شدن نان را ببینید.
- بالابر نان: این تنظیم به شما امکان میدهد نان را بالاتر از حالت عادی بیاورید تا بتوانید بدون سوختن انگشتان نان را بردارید.
- تایمر شمارش معکوس: این ویژگی که معمولاً در توسترهای بالارده وجود دارد، تا زمان آماده شدن نان شمارش معکوس میکند.
- شیارهای متغیر: اهرمی که به شما اجازه میدهد شیارها را بر اساس ضخامت نان تنظیم کنید.
- گرمکننده نان: این ویژگی به شما اجازه میدهد نانها، پنکیکها یا کروسانها را با استفاده از یک قفسه جداگانه گرم کنید.
نظرات